Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε την αδερφή του κι αυτοκτόνησε

Τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τη μητέρα τους πριν 7 μήνες

7 Δεκεμβρίου 2021 13:18
Έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε την αδερφή του κι αυτοκτόνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο: Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το χαμό της μητέρας τους πριν μερικούς μήνες.

Και οι δύο ήταν άνεργοι, ενώ αυτός που δούλευε ήταν ο τρίτος αδερφός. Η πολυκατοικία που έμεναν τα αδέρφια ήταν οικογενειακή, την έχει χτίσει ο πατέρας τους, που επίσης μένει εκεί.

Ο τρίτος αδερφός ήταν και που έσπευσε και τους βρήκε νεκρούς, αφού άκουσε τους πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα.

νέο ηράκλειο 34χρονος

«Εξαίρετη οικογένεια, δεν ακούστηκαν ποτέ. Πολύ καλοί άνθρωποι, καλοί γείτονες και εργατικοί. Η μαμά έφυγε πριν επτά μήνες. Τι να λέμε. Πολύ ήσυχα τα παιδιά. Μου είπε ο πατέρας του ότι ο γιος ετοιμαζόταν να παντρευτεί και κρίμα που έφυγε η γυναίκα του και δεν θα δει εγγονάκι», δηλώνει γείτονάς τους στο protothema.gr.

«Έχασαν τη μάνα τους πριν 6-7 μήνες. Τα δύο παιδιά δεν δουλεύανε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατό της, ήταν μια καρκινοπαθής γυναίκα που είχε περάσει πάρα πολλά. Υπάρχει κι ένας τρίτος αδελφός», λέει ένας άλλος γείτονας στο protothema.gr

σπίτι νέο ηράκλειο έγκλημα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share