Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της (εικόνες)

Δείτε εικόνες της άτυχης γυναίκας

6 Δεκεμβρίου 2021 13:28
Έγκλημα στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της (εικόνες)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αποτρόπαιο σκηνικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν ένας 40χρονος άνδρας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Μάλιστα, παρόντες στο σπίτι της τραγωδίας ήταν και τα παιδιά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας (H.F) τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Αλβανίας

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

«Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα»

O 40χρονος δράστης της γυναικοκτονίας ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», συνέχισε, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αυτή είναι η 36χρονη Ελόνα, θύμα του 40χρονου γυναικοκτόνου

γυναικοκτονία-1

Λακωνία: Αυτός είναι ο 40χρονος γυναικοκτόνος (εικόνες)

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η Λακωνία από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε την Κυριακή στον Βλαχιώτη.

Ο 40χρονος δράστης φέρεται να έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί. «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

γυναικοκτονία-1

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Έβρισε εμένα και τη μάνα μου. Θόλωσα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι στο σπίτι που έγινε το ειδεχθές έγκλημα βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, 8 και 10 ετών, σε άλλο δωμάτιο της οικείας. Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share