Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αγωνία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλάζουν τα πάντα στην υπόθεση πριν από τη δίκη;

Η... σιωπή γεννά ερωτήματα για τα δημοσιεύματα που ήρθαν στα χέρια του εισαγγελέα

6 Δεκεμβρίου 2021 09:36
Αγωνία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλάζουν τα πάντα στην υπόθεση πριν από τη δίκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με επτά σχεδόν μήνες πια να έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, καθώς η αγωνία είναι έντονη λίγο πριν περάσουμε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο 33χρονος σήμερα πιλότος είναι εκείνος, που προκάλεσε το θάνατο της Καρολάιν, συζύγου και μητέρας του παιδιού του, ωστόσο ορισμένα δημοσιεύματα έχουν φέρει «σκιές» για το τι πραγματικά έχει συμβεί, αν και μάλλον έχουν έναν περισσότερο σκανδαλοθηρικό χαρακτήρα.

Όταν μίλησε στο «Open Weekend» ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, τόνισε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με τον εισαγγελέα να εξετάζει άμεσα τα πιθανά νέα στοιχεία, που παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Αναφορικά με τον Αναγνωστόπουλο, ο συνήγορός του δήλωσε πως «βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε στάδιο αναμονής. Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις και ζητάμε κάθε στοιχείο να δοθεί στον εισαγγελέα κι εκείνος να το εξετάσει άμεσα, καθώς υπάρχει και το όριο κράτησης των 18 μηνών».

Προς τι η σιωπή μετά τα δημοσιεύματα;

Στο τέλος, μάλιστα, ο κ. Παπαϊωαννίδης, που επεσήμανε πως το Μάιο περίπου αναμένεται η δίκη εφόσον παραμείνουν τα υπάρχοντα δεδομένα, σχολίασε πως αν τα στοιχεία είναι ισχυρά με βάση τα δημοσιεύματα, τότε η δικογραφία μπορεί να αλλάξει μαζί με τη στάση του εντολέα του.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να πάρει ο πιλότος πίσω την ομολογία του, αν τα στοιχεία είναι ισχυρά, δεν απάντησε με σαφήνεια, κάτι που δείχνει πως δεν αποκλείεται να δούμε μια εντελώς διαφορετική στάση εκ μέρους του. Το μόνο που θέλησε να πει ο δικηγόρος ήταν, ότι δεν αφήνει εκτός νυμφώνος ούτε την αλλαγή κατάθεσης βάσει στοιχείων, αλλά ούτε και τις νομικές ενέργειες αν όλα αποδειχθούν ψευδή, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοικτό.

Το θέμα που προκύπτει προς το παρόν, πάντως, είναι πως δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση, τόσο από τον εισαγγελέα όσο και από την πλευρά του Αναγνωστόπουλου, ώστε να μάθουμε αν τελικά ελήφθησαν σοβαρά αυτά τα δημοσιεύματα. Η λογική προστάζει πως έχουν αγονηθεί, με βάση τη... σιωπή, αλλά καλό θα είναι κι αυτή μια μέρα να «σπάσει», ώστε να υπάρξει οριστική ενημέρωση για το εν λόγω ζήτημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share