Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται η ώρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τότε γίνεται η δίκη

Πλησιάζει η στιγμή για την κορύφωση της υπόθεσης

3 Δεκεμβρίου 2021 16:20
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται η ώρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Τότε γίνεται η δίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δεν είναι μακριά από την τελική της πράξη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δικάζεται σύντομα για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, καθώς και του σκύλου της στη μεζονέτα του πόνου.

Η ημερομηνία της δίκης, μάλιστα, δεν καθυστερεί. Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στο «Open Weekend» προ ημερών και σχολίασε αρκετά σχετικά με την υπόθεση, επικεντρώνοντας την προσοχή του σε όσα δημοσιεύματα δίνουν μια άλλη διάσταση, τη στιγμή που η οικογένεια της Καρολάιν βρίσκεται σε μια κατάσταση αμόκ.

Αναφορικά με τον Αναγνωστόπουλο, ο συνήγορός του δήλωσε πως «βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε στάδιο αναμονής. Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις και ζητάμε κάθε στοιχείο να δοθεό στον εισαγγελέα κι εκείνος να το εξετάσει άμεσα, καθώς υπάρχει και το όριο κράτησης των 18 μηνών».

Τότε αναμένεται η δίκη - Αυτά είναι τα δεδομένα

Στο τέλος, μάλιστα, ο κ. Παπαϊωαννίδης, που επεσήμανε πως το Μάιο περίπου αναμένεται η δίκη εφόσον παραμείνουν τα υπάρχοντα δεδομένα, σχολίασε πως αν τα στοιχεία είναι ισχυρά με βάση τα δημοσιεύματα, τότε η δικογραφία μπορεί να αλλάξει μαζί με τη στάση του εντολέα του.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να πάρει ο πιλότος πίσω την ομολογία του, αν τα στοιχεία είναι ισχυρά, δεν απάντησε με σαφήνεια, κάτι που δείχνει πως δεν αποκλείεται να δούμε μια εντελώς διαφορετική στάση εκ μέρους του. Το μόνο που θέλησε να πει ο δικηγόρος ήταν, ότι δεν αφήνει εκτός νυμφώνος ούτε την αλλαγή κατάθεσης βάσει στοιχείων, αλλά ούτε και τις νομικές ενέργειες αν όλα αποδειχθούν ψευδή, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοικτό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share