Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κόλαση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ οι γονείς της Καρολάιν!

Πανικός!

3 Δεκεμβρίου 2021 11:00
Κόλαση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ οι γονείς της Καρολάιν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο προσκήνιο. Οι γονείς της Καρολάιν που μεγαλώνουν τη μικρή Λυδία, αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους, μέσω του δικηγόρου που τους εκπροσωπεί…

Σε διάψευση για την αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας προχώρησε μέσω του πληρεξούσιο δικηγόρου τους, η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, με δήλωση του ο Βολιώτης δικηγόρος της οικογένειας, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε ότι «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων.

Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας. Ω γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο.»

Κόλαση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ οι γονείς της Καρολάιν!

Τα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι παππούδες της μικρής Λυδίας, ήθελαν η εγγονή τους να αλλάξει επώνυμο και να μην έχει το επίθετο του πατέρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, ο 32χρονος πιλότος εξοργίστηκε. Όπως ανέφερε συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share