Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου» λέει η μητέρα του κοριτσιού

Ανακούφιση για την οικογένεια του παιδιού

2 Δεκεμβρίου 2021 23:50
Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου» λέει η μητέρα του κοριτσιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Με συγκίνηση δέχτηκε την καταδικαστική απόφαση της 34χρονης για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, η οικογένεια της 10χρονης, η οποία μετά τη λήξη της δίκης δήλωσε δικαιωμένη με την απόφαση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι ευτυχισμένη στιγμή. Δικαιώθηκε το παιδί μου», δήλωσε φανερά συγκινημένη η μητέρα της 10χρονης, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Δικαιωθήκαμε. Δικαιώθηκε η ψυχή της κόρης μου».

Και όπως ανέφερε πλέον στόχος της οικογένειας είναι να επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι. «Το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε τα παιδιά μας. Να γίνουμε μια οικογένεια ευτυχισμένη γιατί μας παρακαλούσαν να τα πάρουμε και δε μπορούσαμε».

Με συγκίνηση μίλησε και η θεία της 10χρονης η οποία ευχαρίστησε δημόσια τη δικηγόρο της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου για τον αγώνα που έδωσε για να καταδικαστούν οι δύο κατηγορούμενοι.

«Κερδίσαμε. Δεκαοκτώ μήνες αγωνίας και μάχης. Δεκαοκτώ μήνες επιμείναμε με την κα. Ανάσογλου που ήταν αντιμέτωπη με τέσσερις δικηγόρους. Έκανε μεγάλο έργο και υποστήριξε μέχρι τελευταίας στιγμής τη μικρή. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την ποινή της κατηγορουμένης. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αμετανόητη. Ελπίζω να μη βγει από εκεί μέσα για να μη την ξαναδούν τα δικά μας μάτια και κανένα παιδικό μάτι».

Μάλιστα η οικογένεια αγκαλιάστηκε και δήλωσε πως η επόμενη κίνηση είναι να γυρίσουν τα παιδιά στο σπίτι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share