Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Έρευνα για τον ρόλο που έπαιξαν 9 πρόσωπα – Η κατάθεση της μητέρας του

Ο ρόλος των "9" στην απαγωγή και τη δολοφονία και όσα κατέθεσε η μητέρα του θύματος

2 Δεκεμβρίου 2021 13:25
Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Έρευνα για τον ρόλο που έπαιξαν 9 πρόσωπα – Η κατάθεση της μητέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον ρόλο που έπαιξαν εννέα πρόσωπα στην απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου ερευνά η δικαιοσύνη, εννέα χρόνια μετά και ενώ ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που ξεκίνησε μετά την έκδοση της απόφασης του Εφετείου καθώς κρίθηκε ότι από την ακροαματική διαδικασία προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής και νέων προσώπων, κατέθεσε η μητέρα του άτυχου Μάριου η οποία εξακολουθεί να αναζητά τα ίχνη του γιού της.

Θυμίζουμε όλες τις πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις, με το «ξεπάγωμα» της υπόθεσης.

μαριοσ-παπαγεωργιου

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η κ. Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά ότι αυτό που θέλει είναι να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

μαριοσ-παπαγεωργιου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές , μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» επεσήμανε ο δικηγόρος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share