Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τελειώνει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η οικογένεια της Καρολάιν - Οι δύο κινήσεις που τον «διέλυσαν» μέσα στην φυλακή

Ο πιλότος σε δυσμένεια για όλη του τη ζωή...

2 Δεκεμβρίου 2021 09:19
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τελειώνει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η οικογένεια της Καρολάιν - Οι δύο κινήσεις που τον «διέλυσαν» μέσα στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχουν αποκτήσει τη διάσταση ενός... σήριαλ σχετικά με την πορεία της υπόθεσης, τόσο ως προς την τιμωρία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όσο και για άλλα θέματα.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα θέμα που έχει στοιχειώσει την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Οι γονείς της προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού. Οι γονείς του πιλότου περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Άρον άρον έφυγε από την Αλόννησο ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όπως αποκάλυψε ο ANT1, τη στιγμή που ο συζυγοκτόνος δέχθηκε μια... ιδιαίτερη πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας.

Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.

Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

Η αντίδραση του πιλότου για τις εξελίξεις με την κόρη του

Οι γονείς της άτυχης Κάρολαϊν έχουν αναλάβει πλέον την φροντίδα της μικρής Λυδίας και μένουν στην Αλόννησο, προσπαθώντας να την μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά και μακριά από όλα όσα θυμίζουν την δολοφονία της μητέρας της. Οι Κράουτς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θέλουν η εγγονή τους να αλλάξει επώνυμο και να ην έχει το επίθετο του πατέρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο 32χρονος πιλότος εξοργίστηκε. Όπως αναφέρει συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share