Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Ανατροπή για τα αίτια θανάτου της 54χρονης από τον γιό της!

Της χτυπούσε το κεφάλι της σε τοίχους και έπιπλα

1 Δεκεμβρίου 2021 14:13
Έγκλημα στο Αγρίνιο: Ανατροπή για τα αίτια θανάτου της 54χρονης από τον γιό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή για τα αίτια θανάτου από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 54χρονης την οποία δολοφόνησε ο γιος της στο Αγρίνιο. Αν και αρχικά είχε γραφτεί ότι ο 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι, τελικά από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η 54χρονη κατέληξε από σπάσιμο στον αυχένα.

Οπως προκύπτει ο 33χρονος είχε πιάσει τη μητέρα του από τα μαλλιά και της χτυπούσε το κεφάλι από τοίχο σε τοίχο και από έπιπλο σε έπιπλο. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρουν, για το ειδεχθές έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ.

Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος χτύπησε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ενώ ο 33χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ξυλοδαρμούς και βιασμό. Η ίδια η μητέρα του, τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμούς.

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Το μαρτύριο της 52χρονης και τα ψυχιατρεία - Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 35χρονο μητροκτόνο

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Εφιάλτη στα χέρια του ίδιου της του παιδιού βίωνε η 52χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, τα ξημερώματα της Τρίτης, από τον 35χρονο γιο της, μέσα στο σπίτι τους, στο Αγρίνιο.

Η γυναίκα βίωνε εφιαλτικές στιγμές για 8ετία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μαρτυρίες αναφέρουν πως η «πιο ήρεμη περίοδος της ζωής της, ίσως να ήταν τα χρόνια που εκείνος ήταν έγκλειστος».

O μητροκτόνος αποφυλακίστηκε στις 22 Νοεμβρίου, από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο, εκτίοντας 4ετή ποινή φυλάκισης για βιασμό που είχε διαπράξει στα Γιάννενα, προ 8ετίας.

Είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση ληστείας και για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Τραγική ειρωνεία είναι πως οι καταγγελίες είχαν γίνει από την μητέρα του που έμελλε να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του.

Ο 35χρονος που συνελήφθη και κρατείται χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να πει το οτιδήποτε. Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί για ακούσια νοσηλεία κατόπιν εισαγγελικής εντολής, στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Δαφνί και Δρομοκαΐτειο και στη Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝ Πατρών. Οι εγκλεισμοί του έγιναν μετά από σχετικά αιτήματα που είχε υποβάλλει η μητέρα του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share