Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Το νέο που του μετέφεραν και έγινε έξαλλος (Video)

Γιατί δηλώνει καταρρακωμένος ο καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος

1 Δεκεμβρίου 2021 11:10
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Το νέο που του μετέφεραν και έγινε έξαλλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την πρώτη αντίδραση του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου της άτυχης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, για την πρόθεση των γονιών της δολοφονημένης νεαρής μητέρας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην έχει το επίθετο του δολοφόνου πατέρα της. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα για την απίστευτη πρόταση που έγινε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η κρυφή επαφή μέσα στην φυλακή 7 μήνες μετά τον φόνο της Καρολάιν.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, μετέφερε δήλωση συγκρατούμενου του προφυλακισμένου καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, σύμφωνα με την οποία ο πιλότος έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου από τα μέσα ενημέρωσης και εξοργίστηκε.

Όπως αναφέρει ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Γλυκά Νερά: «Για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε...» - Σοκαριστική αποκάλυψη από φίλη της Καρολάιν

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την 20χρονη Καρολάιν που «έφυγε» άδικα από τη ζωή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά, παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα επιστήθια φίλη της Καρολάιν αποκάλυψε ότι η 20χρονη μανούλα είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγό του και να το ανακοινώσει στους γονείς της. Παράλληλα, ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επικοινωνία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές.

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε», είπε χαρακτηριστικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share