Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στο Αγρίνιο: 33χρονος έσφαξε τη μάνα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του!

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει για ακόμη μία φορά το πανελλήνιο

30 Νοεμβρίου 2021 11:25
Φρίκη στο Αγρίνιο: 33χρονος έσφαξε τη μάνα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωπες με ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, 33χρονος έσφαξε με μαχαίρι την ίδια του την 57χρονη μητέρα, ενώ έχει τραυματίσει σοβαρά και την κατάκοιτη γιαγιά του που βρισκόταν στον χώρο.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος! Κατακρεούργησε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

μητροκτονια-αστυνομια

Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου της πόλης, όπου βρίσκεται ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, ενώ αναφέρεται πως ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται.

αστυνομια-αγρινιο

Άγρια δολοφονία στη Βρετανία: Έσφαξαν 12χρονη στη μέση του δρόμου

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η δολοφονία 12χρονου κοριτσιού στη μέση του δρόμου από ανηλίκους, στη γιορτή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λίβερπουλ. Παράλληλα, ένας 38χρονος σκότωσε με αξίνα 8χρονο «επειδή τον έβρισε».

Μόλις είχαν ανάψει τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Λίβερπουλ και η 12χρονη Άβα Ουάιτ βρισκόταν με τη παρέα της, όταν δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα αγοριών.

Μαχαίρωσαν το κορίτσι και εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Περαστικοί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, όμως το παιδί ήταν βαριά τραυματισμένο και εξέπνευσε λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε ως υπόπτους 4 εφήβους, 13 έως 15 ετών. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η παρέα της 12χρονης διαπληκτίσθηκε με την άλλη ομάδα και ο καυγάς κατέληξε στη δολοφονία της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share