Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: «Για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε...» - Σοκαριστική αποκάλυψη από φίλη της Καρολάιν (Video)

Η άγνωστη λεπτομέρεια που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά

29 Νοεμβρίου 2021 11:56
Γλυκά Νερά: «Για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε...» - Σοκαριστική αποκάλυψη από φίλη της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την 20χρονη Καρολάιν που «έφυγε» άδικα από τη ζωή από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά, παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα επιστήθια φίλη της Καρολάιν αποκάλυψε ότι η 20χρονη μανούλα είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον σύζυγό του και να το ανακοινώσει στους γονείς της. Παράλληλα, ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επικοινωνία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές.

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε», είπε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα βίντεο από βόλτα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος με το κινητό του, είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Το βίντεο τραβήχτηκε ενώ το ζευγάρι έχει χάσει το πρώτο του παιδί και έχει αποκτήσει την μικρή Λυδία, λίγους μήνες πριν από την αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της. Σε αυτό ακούγεται ο πιλότος να μιλάει με γλυκό τρόπο στην 20χρονη, ενώ εκείνη απλά χαμογελά.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει με δήλωση του στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης κλήθηκε από τον εισαγγελέα τη Δευτέρα ο εκδότης της εφημερίδας (ο Μένιος Φουρθιώτης όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας) που υποστηρίζει ότι δεν δολοφόνησε την Καρολάιν ο σύζυγος της, αλλά άλλο πρόσωπο που έχει κατονομάσει σε δημοσιεύματα της. «Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από την εισαγγελία, προκειμένου την προσεχή Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη διάθεσή του» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share