Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Χιονοστιβάδα» εξελίξεων για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Γίνεται γνωστή επιτέλους η αλήθεια για τον φόνο της Καρολάιν

Η είδηση που... πέρασε στα ψιλά αλλά προμηνύει απαντήσεις

28 Νοεμβρίου 2021 08:12
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Χιονοστιβάδα» εξελίξεων για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Γίνεται γνωστή επιτέλους η αλήθεια για τον φόνο της Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί έντονα, με τις εξελίξεις να έρχονται με τη μορφή «χιονοστιβάδας», κάτι που προέκυψε από ένα θέμα, στο οποίο τα... ψιλά γράμματα ήταν τα πιο σημαντικά.

Τις τελευταίες μέρες ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για κύκλωμα που διέλυσε την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι δεν είναι ο πιλότος εκείνος που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά δύο άντρες, μετά την αποκάλυψη για ανάμειξη του Σταύρου Δογιάκη.

Έτοιμος για απάντηση στα δημοσιεύματα ο Αναγνωστόπουλος

Αυτό δε μένει αναπάντητο από την πλευρά του συζυγοκτόνου, καθώς αύριο (29/11) αναμένεται ο δικηγόρος του πιλότου καθώς και ο εκδότης γνωστής εφημερίδας, ο οποίος αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο δολοφόνος της Κάρολαιν, να φτάσουν στον εισαγγελέα.

«Σήμερα θα συναντηθώ με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που θα ανατρέψουν όπως λέει, την υπόθεση του εντολέα μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα προκειμένου την προσεχεί Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη διάθεσή του. Στην όλη διαδικασία θα είμαι παρών» ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share