Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αδιανόητο το θράσος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Το προφίλ που «πουλάει» ακόμη και τώρα για να γλιτώσει

Αμετανόητος μέχρι τέλους...

27 Νοεμβρίου 2021 08:56
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αδιανόητο το θράσος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Το προφίλ που «πουλάει» ακόμη και τώρα για να γλιτώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα, με πάνω από πέντε μήνες πια να έχουν περάσει από την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ακόμη και τώρα, όμως, επιχειρεί σε ορισμένους ανθρώπους να παρουσιάσει ένα διαφορετικό προφίλ, ώστε να γλιτώσει.

Ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επικοινωνία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο συζυγοκτόνο με αρκετά καλά λόγια, αφού τον χαρακτήρισε ευγενικό και εξαιρετικό ενοικιαστή, δείγμα του τι προσπαθεί να... πουλήσει σε ορισμένα άτομα ο Μπάμπης, τη στιγμή που έρχονται νέα δημοσιεύματα για τον φόνο της Καρολάιν.

Τα λόγια του σπιτονοικοκύρη για τον Αναγνωστόπουλου που «δείχνει» το προφίλ που παρουσιάζει

«Η μεζονέτα ανήκει στην ξαδέλφη μου. Η τελευταία επικοινωνία με τον Μπάμπη ήταν περίπου στα τέλη Αυγούστου όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο ακίνητο καθώς είχαν γίνει πολλές ζημιές από τη σήμανση που έψαχνε το χώρο. Επικοινώνησε ο ίδιος μέσα από τη φυλακή, με πήρε από καρτοτηλέφωνο.

Ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος των ζημιών. Δεν του το ζήτησα εγώ αλλά στην επικοινωνία που είχαμε για το πώς θα λύσουμε το μίσθιο του είπα για τις ζημιές και δήλωσε στενοχωρημένος ο άνθρωπος και πλήρωσε μέχρι τον Αύγουστο ενοίκιο. Μου είπε πως θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του, αναφερόταν συνέχεια στην κόρη του. Δεν πιστεύω ακόμα ότι έκανε αυτό ο Μπάμπης, ήταν ένας από τους καλύτερους ενοικιαστές».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share