Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε το άτομο που «κάρφωσε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Ο ρόλος της στο να συλληφθεί

Έτσι τον «ξεσκέπασε» πριν καν ομολογήσει

24 Νοεμβρίου 2021 16:49
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε το άτομο που «κάρφωσε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Ο ρόλος της στο να συλληφθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με 6.5 μήνες να έχουν περάσει από τη μέρα του φονικού και τους πρωταγωνιστές στο να συλληφθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην την ξεχνούν.

Για την φρίκη που αντίκρυσε μίλησε προ ημερών στο «Βήμα της Κυριακής» η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, με πληροφορίες νέες να έρχονται για την φρίκη που ζούσε στα χέρια του πιλότου η Καρολάιν.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ένα σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα και ένα ορφανό μωρό έξω στον δρόμο σε κάποια αγκαλιά. Είναι πολύ σκληρή αυτή η δουλειά και κάποιες φορές γίνεται ακόμα σκληρότερη», δήλωσε η έμπειρη ιατροδικαστής, διευθύντρια στο Εργαστήριο Ιατρικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που πραγματοποιεί κάθε χρόνο περίπου 1.000 νεκροψίες – νεκροτομές και άλλες 700 κλινικές εξετάσεις σε ζώντες οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε κάποιου είδους δικαστικό περιστατικό.

Πώς η ιατροδικαστική εξέταση τον «ξεσκέπασε»

Η ιατροδικαστική έκθεση σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ήταν αυτά που τελικά έλυσαν την υπόθεση του θανάτου της Καρολάιν.

«Αρχίσαμε από εκείνη την ώρα, η Ασφάλεια, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και εμείς από την ιατροδικαστική πλευρά να κολλάμε τα κομμάτια του παζλ. Εγώ έλεγα την επιστημονική μου άποψη όταν μου εζητείτο χωρίς να ρωτώ λεπτομέρειες για την πρόοδο των ερευνών και έτσι κάνω πάντα. Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη, κλήθηκα να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης», πρόσθεσε η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share