Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παρατσούκλι του Μπάμπη για την Καρολάιν! Έτσι την αποκαλούσε ο συζυγοκτόνος (Video)

Νέα στοιχεία στο φως

24 Νοεμβρίου 2021 10:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παρατσούκλι του Μπάμπη για την Καρολάιν! Έτσι την αποκαλούσε ο συζυγοκτόνος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες που δείχνει ξέγνοιαστες στιγμές της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παράληλα, την φρίκη που αντίκρισε περνώντας το κατώφλι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά όπου ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν, περιέγραψε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Η νεαρή κοπέλα φοράει κολάν και μία αθλητική μπλούζα και έχει τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά. Ένα από τα σκυλάκια της οικογένειας την ακολουθεί ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τραβά το βίντεο, την αποκαλεί «μικρή μου» κι εκείνη γυρνάει και του χαμογελά. Ο πιλότος στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό του και δείχνει την 7 μηνών τότε Λυδία στο μάρσιπο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη μικρή Λυδία - Η απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης συνήγορος του 33χρονου πιλότου μιλάει για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά και στις φήμες για αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας.

Η μικρή Λυδία, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, διαμένει στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο με τους γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι γονείς της Καρολάιν, Σουζάνα και τον Πάτρικ, φαίνεται πως προσπαθούν να “σβήσουν” το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες , θα ζητήσουν το επόμενο διάστημα αλλαγή επιθέτου για την εγγονή τους. Έτσι, σκέφτονται να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες για να μην λέγεται η μικρή Λυδία, Αναγνωστοπούλου, αλλά Κράουτς, προκειμένου τίποτα να μην τη συνδέει με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όταν ο πατέρας της σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την μητέρα της.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ενέργεια έγινε δεκτή από το Δικαστήριο του Βόλου πριν από μερικές ημέρες για την οικογένεια Τσάπα, όταν οι γονείς της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα, ζήτησαν την αλλαγή επιθέτου για τον εγγονό τους, Γιώργο που μεγαλώνουν οι ίδιοι, αφού έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share