Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από το κινητό του συζυγοκτόνου – Η Καρολάιν σε στιγμές χαλάρωσης

Όταν η αδικοχαμένη κοπέλα ήταν χαμογελαστή...

22 Νοεμβρίου 2021 17:17
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από το κινητό του συζυγοκτόνου – Η Καρολάιν σε στιγμές χαλάρωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο συγκλονιστικό υλικό από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα τη νεαρή Καρολάιν, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για υλικό από το κινητό του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή tlive.

Τι δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο ντοκουμέντο για τα Γλυκά Νερά φαίνεται η άτυχη Καρολάιν σε στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας.

Το υλικό βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της νεαρής συζύγου και μητέρας του μωρού τους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε την Καρολάιν χαμογελαστή στην εξοχή παρέα με τον σκύλο – μάλλον εκείνον που βρέθηκε σκοτωμένος στην είσοδο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Σε άλλο σημείο του βίντεο η νεαρή μητέρα ρίχνει πασιέντζα καθισμένη στο πάτωμα, εντελώς ανυποψίαστη για το τραγικό τέλος που της επιφύλασσε η μοίρα, να χάσει τη ζωή της ως θύμα άγριας δολοφονίας δίπλα στο μωράκι της.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη μικρή Λυδία - Η απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης συνήγορος του 33χρονου πιλότου μιλάει για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά και στις φήμες για αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας.

Η μικρή Λυδία, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, διαμένει στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο με τους γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι γονείς της Καρολάιν, Σουζάνα και τον Πάτρικ, φαίνεται πως προσπαθούν να “σβήσουν” το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες , θα ζητήσουν το επόμενο διάστημα αλλαγή επιθέτου για την εγγονή τους. Έτσι, σκέφτονται να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες για να μην λέγεται η μικρή Λυδία, Αναγνωστοπούλου, αλλά Κράουτς, προκειμένου τίποτα να μην τη συνδέει με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όταν ο πατέρας της σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την μητέρα της.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ενέργεια έγινε δεκτή από το Δικαστήριο του Βόλου πριν από μερικές ημέρες για την οικογένεια Τσάπα, όταν οι γονείς της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα, ζήτησαν την αλλαγή επιθέτου για τον εγγονό τους, Γιώργο που μεγαλώνουν οι ίδιοι, αφού έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share