Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο–ντοκουμέντο από το μαφιόζικο χτύπημα στο βενζινάδικο στη Νίκαια - Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Ποιος ήταν ο 38χρονος ιδιοκτήτης που έπεσε νεκρός

17 Νοεμβρίου 2021 14:36
Βίντεο–ντοκουμέντο από το μαφιόζικο χτύπημα στο βενζινάδικο στη Νίκαια - Ταυτοποιήθηκε το θύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό και έναν τραυματία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/11) έξω από βενζινάδικο στη Νίκαια, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, απαθανατίζεται το μαύρο αυτοκίνητο, στο οποίο εκτιμάται πως επέβαιναν οι δράστες, να προσεγγίζει το σημείο της δολοφονίας. Τα φιμέ τζάμια του «προστατεύουν» τα χαρακτηριστικά των επιβαινόντων, ενώ κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της λεωφόρου Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν με τη μαύρη BMW στο πρατήριο και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και τραυματίζοντας άλλο ένα άτομο πριν τραπούν σε φυγή.

μαφιόζικο χτύπημα βενζινάδικο Νίκαια

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε Ι.Χ. το οποίο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, ήταν αυτό των δραστών, να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στον Κηφισό στο ύψος του Ρέντη. Όπως έγινε γνωστό, το όχημα είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει το χώρο του βενζινάδικου όπου στήθηκε σκηνικό της μαφιόζικης επίθεσης, συγκεντρώνοντας στοιχεία και μαρτυρίες, περισυνέλεξαν από το σημείο των πυροβολισμών 3 κάλυκες από 32άρι περίστροφο.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Όλα δείχνουν μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου που έπεσε νεκρός, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υπόθεση κοκαΐνης αλλά και για ανθρωποκτονία, τον Φεβρουάριο του 2010 στην Κυψέλη, ωστόσο αθωώθηκε.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εξετάζουν έτσι το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών.

Ένα ακόμη σενάριο που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, είναι το θύμα να είχε οικονομικές διαφορές με το άτομο που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου του.

Σύμφωνα με το top-channel.tv, το θύμα ταυτοποιήθηκε ως ο Marius Spiro Dhiamant από το Δέλβινο, ενώ ο τραυματίας είναι ο Juxhin Bajrami, πρώτος ξάδερφος του θύματος, ο οποίος νοσηλεύεται

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share