Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Νίκαια: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό κι έναν τραυματία σε βενζινάδικο!

Καίγεται το αυτοκίνητο των δραστών στον Κηφισό

16 Νοεμβρίου 2021 20:44
Συναγερμός στην Νίκαια: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό κι έναν τραυματία σε βενζινάδικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στην Νίκαια, καθώς ένα μαφιόζικο χτύπημα έλαβε τόπο σε βενζινάδικο αργά το απόγευμα της Τρίτης (16/11), με έναν να πεθαίνει κι έναν να τραυματίζεται σε βενζινάδικο από πυροβολισμούς.

Το αιματηρό επεισόδιο έλαβε τόπο επί της Λ. Θηβών 181 και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα έναν νεκρό.

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα καίγεται αυτοκίνητο στον Κηφισό, πιθανόν αυτό των δραστών, με πυροβολισμούς να υπάρχουν νωρίτερα και στο Κορωπί.

Πυροβολισμοί στην Νίκαια

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Χαλανδρίου

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση του Χαλανδρίου, καθώς προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη, που επιτέθηκε και πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, στην απολογία της αρνήθηκε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον γιατρό με τον οποίο είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και πως βρέθηκε σε άμυνα.

Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει αίτημα για να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share