Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατροπή βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: «Εκβίαζαν τον Μπάμπη ότι θα του σκοτώσουν το παιδί αν δεν ομολογήσει» (Video)

Τα ανατρεπιτικά ρωτήματα και η απάντησ του δικηγόρου του πιλότου

8 Νοεμβρίου 2021 13:34
Ανατροπή βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: «Εκβίαζαν τον Μπάμπη ότι θα του σκοτώσουν το παιδί αν δεν ομολογήσει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή βόμβα φέρεται να έχουμε βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών καθώς έπειτα από δημοσίυεμα Κυριακάτικης εφημερίδας αλλά και όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του Star «Αλήθεις με τη Ζήνα», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σταματάκης: «Υπάρχει άνθρωπος που εκβίαζε τον πιλότο ότι θα του σκοτώσει το παιδί αν δεν ομολογήσει!».

Δείτε παρακάτω όλο το παρασκήνιο:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χαμός με τους γονείς του Μπάμπη - Η απόφαση που ανατρέπει τα πάντα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς φαίνεται πως οι σχέσεις των γονιών της Καρολάιν με τους γονείς του συζύγου της, που τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους, έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, μέχρι τώρα οι γονείς της άτυχης κοπέλας προσπαθούσαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του 33χρονου πιλότου για το καλό της μικρής Λυδίας, της κόρης του ζευγαριού.

Μάλιστα οι γονείς του Μπάμπη είχαν μετακομίσει στην Αλόννησο, ώστε να βρίσκονται κοντά στο εγγονάκι τους, σε μια προσπάθεια να είναι μέρος της ζωής της μικρής Λυδίας, παρά το κακό που έκανε ο γιος τους.

Και η αλήθεια είναι ότι αρχικά το είχαν καταφέρει, με τις δύο πλευρές να έχουν βάλει ως προτεραιότητα το καλό της Λυδίας.

Όμως, μετά τη βάφτιση της μικρής αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν έχει θέσει πλέον νέους κανόνες και φαίνεται να βάζει όρια, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Έτσι, έχοντας την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, επιτρέπει στους γονείς του Μπάμπη να βλέπουν την εγγονή τους μόνο πέντε μέρες τον μήνα για κάποιες ώρες.

Γι’ αυτό τον λόγο ο πατέρας του πιλότου, ο οποίος φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έφυγε άρον άρον από την Αλόννησο.

Την ίδια ώρα μάλιστα, άνθρωποι που γνώριζαν τον πιλότο από παιδί ανασύρουν περιστατικά από το παρελθόν, υποστηρίζοντας πως ο 33χρονος ήταν ένα «προβληματικό παιδί».

Φίλος της οικογένειας που μίλησε στο Πρωινό, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός δεν τα πήγαινε καλά με τους γονείς τους και μάλιστα στην ηλικία των 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι και τον έψαχναν σε όλο το νησί.

Πρόσθεσε, τέλος, πως μικρός ο Μπάμπης ήταν αρκετά κλειστός και απόμακρος, σε σημείο που είχε ανησυχήσει τόσο τους δικούς του, όσο και τους φίλους τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share