Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Ο βαφτισιμιός της 75χρονης πίσω από την άγρια δολοφονία της με πάνω από 20 μαχαιριές

Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα

6 Νοεμβρίου 2021 20:25
Βόλος: Ο βαφτισιμιός της 75χρονης πίσω από την άγρια δολοφονία της με πάνω από 20 μαχαιριές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 39χρονος βαφτισιμιός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα μια 75χρονη στον Βόλο, η οποία αγνοούταν εδώ και 48 ώρες και σήμερα, Σάββατο, (06.11.2021) βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη (04.11.2021) και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 75χρονης.

Ηλεία: Λήστεψαν 87χρονη και τους πυροβόλησε για να σωθεί

Αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με σεντόνια και την έκρυψε στην αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Χθες, η αδερφή του θύματος έκανε καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης και τελικά σήμερα «γράφτηκε» ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βαφτισιμιός της 75χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν σε κύκλωμα.

Η εξαφάνιση της 75χρονης

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε από συγγενή της στις αρμόδιες αρχές μετά και την απουσία της από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον γιο της. Τα συγγενικά της πρόσωπα ανησύχησαν όταν διαπίστωσαν ότι από το σπίτι δεν έλειπαν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τον χώρο βρήκαν και τα δυο κινητά της τηλέφωνα , ενώ έλειπαν μόνο τα κλειδιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η πόρτα του σπιτιού δεν είχε εμφανή ίχνη παραβίασης, αλλά από την εξονυχιστική έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βολου εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερισματος αλλά και στο χώρο του ανσασέρ καθώς και στην πόρτα του υπογείου της πολυκατοικίας. Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν τους χώρους της πολυκατοικίας ξεκινώντας επισταμένη έρευνα για ίχνη της 75 χρονης.

Ενώ ξεκίνησαν να ερευνούν το περιβάλλον της για περισσότερα στοιχεία. Η γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρή , με το πτώμα της τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας της.



 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share