Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος νόμιζε ότι τελειοποιούσε τον φόνο αλλά πρόδιδε τον εαυτό του - Η μικρή λεπτομέρεια που τον έριξε στα «νύχια» των Αρχών

Η ομοιότητα... τον «κάρφωσε»

3 Νοεμβρίου 2021 12:58
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος νόμιζε ότι τελειοποιούσε τον φόνο αλλά πρόδιδε τον εαυτό του - Η μικρή λεπτομέρεια που τον έριξε στα «νύχια» των Αρχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ολοένα αναδύονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την πολύκροτη υπόθεση διαρκώς να αναδεικνύει τα λάθη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που εκείνος νόμιζε ως κινήσεις τελειοποίησης του φόνου της Καρολάιν.

Σε μια τελευταία εξέλιξη, δύο φωτογραφίες–ντοκουμέντα στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά παρουσίασε η εκπομπή «Live News». Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή, οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και αποτέλεσαν τη «βιτρίνα» πίσω απο τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τη στιγμή που η «ψυχολόγος» της γίνεται εκ νέου «κόλαφος».

Η λεπτομέρεια του φόνου του σκύλου που... τον «κάρφωσε» λόγω ομοιότητας

«Η πρώτη είναι μία από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού, το οποίο έχει κρεμάσει από την κουπαστή στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους», εξήγησε ο δημοσιογράφος: «Όπως κατέθεσε στην απολογία τους στους αστυνομικούς, ‘το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές στο σπίτι, οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί’. Σκότωσε το σκυλί, στην προσπάθειά του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος, ο συνάδελφός του, ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε ο ίδιος το σκύλο του».

Η δεύτερη φωτογραφία, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της Σήμανσης, είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται, από τις πρώτες ώρες, κάποιες ενέργειες – το δείγμα της αναστάτωσης του σπιτιού, η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και βλέπουμε στην άκρη το κρεβάτι, που είναι δείγμα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν σε απόσταση λίγων εκατοστών από τη γυναίκα του, σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξε ότι είδε τη γυναίκα του όταν ήρθαν οι αστυνομικοί», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share