Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον σκύλο και τη μονωτική ταινία δίπλα στο κρεβάτι

Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας

1 Νοεμβρίου 2021 20:40
Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον σκύλο και τη μονωτική ταινία δίπλα στο κρεβάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, τον περασμένο Μάιο. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «LIVE NEWS» του Mega. Οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα, το βράδυ κατά το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε τη μητέρα του παιδιού του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σε παρακαλώ να βρεθούμε» - Αυτά είναι τα ραβασάκια του Μπάμπη στο τρίτο πρόσωπο! (Video)

Η πρώτη εικόνα αφορά μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού, το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε. Ο ίδιος ο πιλότος είχε πει στους αστυνομικούς ότι τον σκύλο τον σκότωσε για δύο λόγους: Για να πείσει ότι μπήκαν αδίστακτοι ληστές στο σπίτι, οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί και για να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο συνάδελφός του πιλότος ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του.

Η δεύτερη φωτογραφία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης, ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι, όπου φαίνονται η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και στην άκρη το κρεβάτι.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν φοβόταν για παράλληλη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο μεταξύ, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα για πιθανή σχέση που διατηρούσε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου πιστεύει ότι σταμάτησαν οι συνεδρίες με την 20χρονη Καρολάιν γιατί θα είχε πει στον σύζυγό της πως είχε φοβίες για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share