Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Αμετανόητος ο φονιάς - Ο νέος τρόπος που ψάχνει για την αποφυλάκισή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Video)

Τι ζήτησε από τον δικηγόρο του να του μεταφέρει στη φυλακή

29 Οκτωβρίου 2021 13:38
Γλυκά Νερά: Αμετανόητος ο φονιάς - Ο νέος τρόπος που ψάχνει για την αποφυλάκισή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέους τρόπους ψάχνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για νααποφυλακιστεί όσον το δυνατό ποιο γρήγορα! Συγκεκριμένα, βιβλία νομικής διαβάζει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Μπάμπης ζήτησε από τον δικηγόρο του να του μεταφέρει στο κελί βιβλία για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερπασπιστική του γραμμή. Παράλληλα, διαβάζει τη δικογραφία, κρατά σημειώσεις, ενώ κάνει αναλύσεις στο τηλέφωνο με την δικηγόρο του.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στην εκπομπή "Το Πρωινό" η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να βάλει δικό του πραγματογνώμονα στην υπόθεση, τόσο για το ρολόι της Καρολάιν και τις κάμερες, όσο και για το ηλεκτρονικό ημερολόγιό της.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο δικηγόρος του πιλότου βρίσκεται από το πρωί στις φυλακές, προκειμένου να συζητήσει με τον πελάτη του για το εάν θα γίνει αγωγή προς τον εκδοτικό οίκο που έχει τη φωτογραφία του σε βιβλίο για τη θανατική ποινή και τη σωφρονιστική πολιτική.

Παράλληλα, νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά έκανε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους γονείς της άτυχης Καρολάιν, να φέρονται πως απορρίπτουν το σενάριο της εξωσυζυγικής σχέσης του πιλότου και τις αντιδράσεις της Καρολάιν, ως την αιτία της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας από τον σύζυγο της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share