Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφόνησε ο σύζυγός της - Τα ανατριχιαστικά του λόγια λίγο μετά το φονικό

Ήταν μητέρα 4 παιδιών!

29 Οκτωβρίου 2021 12:08
Έγκλημα στην Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που δολοφόνησε ο σύζυγός της - Τα ανατριχιαστικά του λόγια λίγο μετά το φονικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Κρήτη: Μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, που δολοφονήθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια ακόμη γυναικοκτονία που σοκάρει το πανελλήνιο, η 13η στη χώρα μας, από την αρχή του έτους.

Η γυναίκα που σκότωσε ο άνδρας της στην Κρήτη

«Είχαμε προηγούμενα» - Τα ανατριχιαστικά λόγια του 54χρονου δράστη μετά το άγριο φονικό

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία, όπως αναφέρει το cretapost.gr ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της.

Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου:

«Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η διευθύντρια του ξενοδοχείου όσο και η μητέρα της που αντίκρισε νεκρή την 48χρονη.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε σχετικά η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο βρίσκεται ο ιατροδικαστής ενώ έχουν κληθεί και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού.

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της.

«Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τον 54χρονο, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share