Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Παραμένει ο φόβος για την Ιωάννα - «Θα παλέψω για τα όνειρά μου»

Συγκλονίζει...

28 Οκτωβρίου 2021 17:59
Επίθεση με βιτριόλι: Παραμένει ο φόβος για την Ιωάννα - «Θα παλέψω για τα όνειρά μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρει και συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την ωριμότητα και τη δύναμη που αντιμετωπίζει τον Γολγοθά που ανεβαίνει.

Μιλώντας στο MEGA μία ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση με το βιτριόλι που της κατέστρεψε τη ζωή, η Ιωάννα μιλά για τα συναισθήματά της, την έρευνα που συνεχίζεται, τους φόβους της και την καθημερινή μάχη που δίνει για τη βελτίωση της ζωής της.

Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και να γίνει προστάτιδα γυναικών που υποφέρουν, ενώ παραδίδει πολύτιμο μάθημα ζωής και δύναμης δηλώνοντας «Θα κυνηγήσω τους στόχους και τα όνειρα μου παράλληλα με την ίασή μου».

Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στο MEGA και όπως είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου, νιώθει ανακούφιση. Ωστόσο σημείωσε πως ο φόβος δεν έχει ακόμα φύγει, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για πιθανούς συνεργούς και δεύτερον ο φόβος για το αύριο.

Όπως είπε η Ιωάννα η ύπαρξη συνεργών φαίνεται από τη δικογραφία και από τα όσα έχει πει η αστυνομία, ενώ η ίδια δεν έχει εικόνα για το ποιοι μπορεί να είναι.

Για τη διαδικασία της δίκης και για το γεγονός ότι βρέθηκε τόσο κοντά με τη δράστρια, η Ιωάννα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις. Η διαδικασία, όπως είπε, ήταν πολύ δύσκολη, ιδίως η πρώτη μέρα. Ωστόσο κατάφερε να επικεντρωθεί στα σημαντικά, στον λογο που βρέθηκε εκεί. Στο τέλος όπως είπε φάνηκαν οι προθέσεις και ο χαρακτήρας και από τις δύο πλευρές.

Για την επόμενη μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε ότι θα επικεντρωθεί στην υγεία της και στην ίασή της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους στόχους και τα όνειρά της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share