Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα Ερυθραία: Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 40χρονος «σαμουράι»

Δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις

27 Οκτωβρίου 2021 15:53
Νέα Ερυθραία: Στο ψυχιατρείο οδηγείται ο 40χρονος «σαμουράι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 40χρονος που το περασμένο Σάββατο σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου και τραυμάτισε έναν ακόμη συνάδελφό του στη Νέα Ερυθραία, οδηγείται στο ψυχιατρείο.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, μετά την απολογία του σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος, αλλά θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

Νέα Ερυθραία: Μητέρα 40χρονου - «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Νέα Ερυθραία: Μητέρα 40χρονου - «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη»

Η μητέρα του 40χρονου από τη Νέα Ερυθραία είναι συντετριμμένη για τα όσα τραγικά συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. «Κλαίω για τον γιο μου και τον αδικοχαμένο εργάτη» ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

«Είμαι μέσα σε μια μαύρη θλίψη. Σκέφτομαι τον άνθρωπο που έφυγε, έχω κλάψει πολλές φορές γι' αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον γνώριζα, φυσιογνωμικά ίσως στο στενάκι να τον έβλεπα αλλά δεν τον γνώριζα. Κλαίω για τον γιο μου που το μυαλό του έγινε έτσι, κλαίω για την κόρη μου», τόνισε η μητέρα του 40χρονου ο οποίος ντυμένος «σαμουράι», πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο εργαζόμενο εταιρείας φυσικού αερίου, τραυματίζοντας έναν ακόμη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της ακολουθούσε τη φαρμακευτική του αγωγή, δηλαδή έπαιρνε τα φάρμακά του αλλά «δεν ελέγχθηκε».


 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share