Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιάζει ο αδερφός του 20χρονου μητροκτόνου στο Αιγάλεω: «Η Αστυνομία δεν μας βοήθησε! Μας αγαπούσε η μάνα μας» (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα με την μαρτυρία του

23 Οκτωβρίου 2021 09:50
Ανατριχιάζει ο αδερφός του 20χρονου μητροκτόνου στο Αιγάλεω: «Η Αστυνομία δεν μας βοήθησε! Μας αγαπούσε η μάνα μας» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σόκαρε το πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα στο Αιγάλεω με την άγρια δολοφονία μιας 55χρονης πολύτεκνης μητέρας από το ίδιο της το παιδί. Το μεσαίο παιδί της άτυχης γυναίκας, ο Δημήτρης προσπαθεί να συγκροτήσει τα κομμάτια του και να διαχειριστεί το κακό που «χτύπησε» την οικογένειά του με νηφαλιότητα.

Άξιος θαυμασμού, ένας νέος ο οποίος όπως εξηγεί όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να κρατάει τις ισορροπίες στους καβγάδες που ξεκινούσε ο 20χρονος αδερφός του ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα τους.

Το δράμα της οικογένειας ήταν μεγάλο, καθώς, όλα αυτά τα χρόνια η 55χρονη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά της, με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, αφού είχε χάσει τον σύζυγό της σε εργατικό ατύχημα πριν από πολλά χρόνια. Βιοπαλαίστρια, η άτυχη γυναίκα, προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στον δύσκολο ρόλο της, ωστόσο είχε αναγκαστεί να στείλει σε ίδρυμα τον μικρότερο γιο της ο οποίος παρουσίασε προβληματική συμπεριφορά.

Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ο νεαρός Δημήτρης ο στέκεται «βράχος» στο πλευρό των αδερφών του και δεν έχει φύγει λεπτό από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η μητέρα του από τον μικρότερο αδερφό του. Όπως εξηγεί μιλώντας στο Tlive, ίδιος εργαζόταν σκληρά πολλές ώρες προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια.

«Είχαμε ζητήσει βοήθεια. Αν η Αστυνομία έκανε κάποια κίνηση... »

«Υπήρχαν τσακωμοί αλλά μέχρι ένα όριο. Με τον Αντρέα δεν ήταν έτσι, ερχόταν στο σπίτι και γίνονταν φασαρίες και έμπαινα στη μέση για να μη βρίσκει αφορμές. Αυτό δεν το περίμενα όμως. Θα μπορούσαμε να το είχαμε προλάβει αν η Αστυνομία έκανε κάποια κίνηση για να το σταματήσει αυτό» εξηγεί και προσθέτει ότι είχε ζητήσει πολλές φορές βοήθεια από την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να βοηθηθεί ο αδερφός του ο οποίος διατηρούσε έκρυθμη την κατάσταση μέσα στο σπίτι.

«Αν η αστυνομία έκανε κάποια κίνηση για να βρεθεί κάποιος τρόπος να φύγει ο αδερφός μου από το σπίτι, θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα» τόνισε και πρόσθεσε ότι ήθελε να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει τον αδερφό του.

Μιλώντας για την μητέρα του, τα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του: «Μας αγαπούσε πάρα πολύ, η γυναίκα ήταν αρχόντισσα και εύχομαι να προσπαθήσω να γίνω σαν εκείνη» είπε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. To ήθος του και ο τρόπος με τον οποίο δείχνει να αντιμετωπίζει τα τραγικά γεγονότα που του χτύπησαν την πόρτα, αποτυπώνουν τις αξίες που όπως φαίνεται φρόντισε να τους δώσει η αδικοχαμένη μητέρα τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share