Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καρέ καρέ η στιγμή που «προδόθηκε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Έτσι κατάλαβαν οριστικά ότι είναι ο φονιάς

Καρφώθηκε εκείνη την ώρα... από μόνος του

21 Οκτωβρίου 2021 19:50
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καρέ καρέ η στιγμή που «προδόθηκε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Έτσι κατάλαβαν οριστικά ότι είναι ο φονιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δε σταματά να απασχολεί, κυρίως λόγω των ουκ ολίγων πτυχών που έχει η υπόθεση, που οδήγησε στην ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τους αστυνομικούς σιγά σιγά να φτάνουν μέχρι το σημείο, όπου τον «έδεσαν»... για τα καλά.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για το άλλο πρόσωπό του, ασχολούμενη με την υπόθεση και αναφέροντας, μάλιστα, το σημείο όπου σταμάτησε να είναι ο πονεμένος σύζυγος, αλλά φοβισμένος για την αποκάλυψη, που τελικά έγινε, τη στιγμή που πια βιώνει τη μεγαλύτερη τιμωρία του.

Οι συνομιλίες και η στιγμή που... καρφώθηκε μόνος του

«Ανταλλάζαμε μηνύματα. Προσπαθούσα να τον πείσω να βρεθούμε από κοντά στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου έγιναν όλα, αλλά το απέφευγε, όπως ο διάβολος το λιβάνι», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, μέσα από τα μηνύματα είχε καταλάβει πολλά για τον συζυγοκτόνο, ωστόσο δεν υπήρχε ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη που να τον ενοχοποιεί για τον θάνατο της Καρολάιν.

«Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο, που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές στο σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, να τον κατηγορήσεις ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο “η σύζυγός μου” ή το όνομά της. Τίποτα ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δε μου έλεγε ποτέ “η Καρολάιν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει», είπε.

Αναφέρθηκε τέλος σε ένα περιστατικό, όπου πείστηκε πως ο 33χρονος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Έγινε κάτι με έναν μάρτυρα κι εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, έπεσε η μάσκα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει. Αν δεν γίνουν τα πράγματα, όπως θέλει, βγάζει άλλο πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share