Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 55χρονης στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου, την έσφαξε» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Οι Αρχές αναζητούν τον γιο της

21 Οκτωβρίου 2021 14:51
Δολοφονία 55χρονης στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου, την έσφαξε» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω. Όλα δείχνουν πως δράστης είναι ένα από τα πέντε παιδιά της γυναίκας.

Το έγκλημα συντελέστηκε χθες και ο μικρότερος γιος του θύματος φαίνεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της μητέρας του, κάλεσε σε βοήθεια φωνάζοντας: «Σκότωσε τη μάνα μου, την έσφαξε», όπως αναφέρουν γείτονες που άκουσαν τις κραυγές του.

Ο έτερος γιος της γυναίκας, που φαίνεται ότι της κατάφερε τις θανάσιμες μαχαιριές στον λαιμό, φαίνεται ότι το έσκασε από το παράθυρο του οικήματος, έχοντας ακόμα το φονικό όπλο στο χέρι.

Ίχνη από αίμα βρέθηκαν τόσο στο παράθυρο όσο και σε ένα από τα σκυλιά της οικογένειας.

«Φώναζε ο κόσμος ότι φεύγει και είχε και αίματα το παράθυρο» είπε γείτονας, μιλώντας στο MEGA.

Τι λένε οι γείτονες

Σύμφωνα με τα όσα είπε ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, η γυναίκα είχε συνολικά πέντε παιδιά και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας, καθώς είχε αναπηρία.

Ο γιος, που φαίνεται ότι αφαίρεσε τη ζωή, είχε απομακρυνθεί από την πρόνοια και ζούσε σε δομή φιλοξενίας, αλλά επισκεπτόταν συχνά την οικογένειά του.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ήταν συχνές οι προστριβές στο σπίτι και ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε απειλήσει τη μητέρα του στο παρελθόν.

«Τράβηξε πάρα πολύ για να μεγαλώσει πέντε παιδιά μόνη της. Με σοβαρή αναπηρία. Είχαν μεγάλα προβλήματα μεταξύ τους» επεσήμανε γειτόνισσα.

Και άλλος κάτοικος τόνισε πως «οικονομικά, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα στο σπίτι» και έκανε λόγο για «έντονα φραστικά επεισόδια».

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share