Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι «παγίδεψε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η Αγγελική Νικολούλη - Τα 3 στοιχεία που τον «πρόδωσαν» λίγο πριν συλληφθεί

Με αυτό τον τρόπο τον... τσάκωσε!

19 Οκτωβρίου 2021 17:31
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι «παγίδεψε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η Αγγελική Νικολούλη - Τα 3 στοιχεία που τον «πρόδωσαν» λίγο πριν συλληφθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως... πρόδωσε μόνος του τον εαυτό του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει με ποιο τρόπο είχε καταλάβει, ότι κάτι έκρυβε γύρω από τον φόνο της Καρολάιν.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην τελευταία εκπομπή της προηγούμενης σεζόν, όπου ασχολήθηκε με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. H Αγγελική Νικολούλη χρειάστηκε να κάνει μια έκτακτη εκπομπή εξαιτίας της σύλληψης του πιλότου, που πλέον βιώνει την πιο μεγάλη του τιμωρία.

Η εμπειρία της Νικολούλη από τις συνομιλίες με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

«Έκανα έκτακτη εκπομπή γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία και μίλησαν τα εργαστήρια. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε την σύλληψη. Είχα τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Είχα σκοπό να τον δω από κοντά στον χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές αλλά το απέφευγε. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα.

Ήθελα μεθοδικά να φτάσω στη λύση. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Δεν μου ανέφερε ποτέ το όνομα της Καρολάιν. Έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και είδα και ένα άλλο πρόσωπο. Όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλει, εκνευρίζεται. Είδα πολύ έντονα πράγματα. Τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα ήταν μόνο μερικά από όσα είχαμε ανταλλάξει» εξήγησε η δημοσιογράφος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share