Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Έγκλημα στη Δάφνη: «Ήταν ζηλιάρης, εμμονικός και βίαιος» - Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο δολοφόνο (Video)

Τι λένε ο αδελφός και η ξαδέλφη της Άννας

18 Οκτωβρίου 2021 14:37
Έγκλημα στη Δάφνη: «Ήταν ζηλιάρης, εμμονικός και βίαιος» - Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο δολοφόνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Δάφνη: Τη δικαίωση της ψυχής της Άννας, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ζητούν τώρα οι συγγενείς της, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλη γυναίκα που θα χαθεί με αυτόν τον τρόπο.

Τόσο ο αδελφός της, όσο και η κουνιάδα και η ξαδέλφη της που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισαν πως η Άννα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν μοιραζόταν μαζί τους τα προβλήματα που είχε με τον σύζυγό της.

«Υπήρχε γκρίνια, αλλά όχι κάτι σοβαρό που να με κάνει να πιστέψω ότι κινδυνεύει. Της είχα πει αν θέλει να χωρίσει να το κάνει, αλλά να μη γυρίσει πίσω, όπως είχε κάνει στο παρελθόν. Εκείνη όμως πάντα μου έλεγε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και δεν θέλει να στεναχωρήσει τον μικρό», είπε ο αδελφός της.

Όπως είπαν ήταν μαζί με τον σύζυγό της πολλά χρόνια. Αρχικά όλα ήταν καλά, στη συνέχεια όμως εκείνος άρχισε να γίνεται ζηλιάρης, εμμονικός και βίαιος.

«Μου είχε πει ότι δεν τη σέβεται σαν γυναίκα. Πάντα μου έλεγε “μη μπλέξεις με άντρα που σε ζηλεύει”. Την παρακολουθούσε ακόμα κι όταν βγαίναμε μαζί για καφέ. Είχε πάρει την απόφασή της να τον χωρίσει, αλλά ήθελε να το κάνει χωρίς τσακωμούς για χάρη του παιδιού της», είπε η ξαδέλφη της.

«Το παιδί δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του»

Το παιδί πλέον ζει με τους γονείς της μητέρας του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Γνωρίζει από την αρχή την αλήθεια και δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του και την οικογένειά του, παρά το γεγονός ότι εκείνοι έχουν κάνει αίτηση για να επικοινωνούν μαζί του.

«Το παιδί κάνει όλες τις δραστηριότητές του, αλλά είναι πολύ θυμωμένο, ξεσπά συχνά και εκνευρίζεται εύκολα. Δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους. Τους φοβάται. Άλλωστε δεν έχουν προσπαθήσει να μιλήσουν με την οικογένειά μας ή να ζητήσουν μια συγγνώμη», είπε η ξαδέλφη της γυναίκας. Αυτό που θέλουν τώρα είναι μια πολύ αυστηρή ποινή για τον δράστη.

«Η Άννα πάντα έλεγε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Εκείνος όμως πήρε ένα μαχαίρι και την έσφαξε και δεν σκέφτηκε ότι ήταν η μητέρα του παιδιού του. Θέλουμε να καταδικαστεί ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό», τονίζουν οι συγγενείς του θύματος.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share