Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Κάναμε κτηνώδες σ@@, με χτυπούσε αλύπητα": Αυτή είναι η "Εμμανουέλα" της Συγγρού' με τις αποκαλύψεις βόμβα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Αποκαλύψεις σεισμός!

18 Οκτωβρίου 2021 10:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσο περνάει ο καιρός έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία και πληροφορίες για τη ζωή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τα οποία περιπλέκουν την υπόθεση γύρω από τη γυναικοκτονία της νεαρής Κάρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο 32χρονος πιλότος διατηρούσε σχέσεις με γνωστή τρανσέξουαλ της Συγγρού.

Στο «χτύπημα» της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει ο υπέρτιτλος «Τι ακούγεται για τον Μπάμπη τον φονιά: ΓΟΥΣΤΑ και μαύρο χρήμα».

Στην υποσημείωση γράφεται για σκληρό ροκ γύρω από την προσωπική του ζωή, με την αφέντρα τρανσέξουαλ. Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την Εμμανουέλα, τρανσέξουαλ της πιάτσας της Συγγρού η οποία υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Η ίδια μάλιστα μαρτυρά ότι μεταξύ τους αντάλλασσαν φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τις οποίες έχει στην κατοχή της η ίδια.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο», αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Παράλληλα αποκαλύπτει πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

'Κάναμε κτηνώδες σ@@, με χτυπούσε αλύπητα': Αυτή είναι η 'Εμμανουέλα' της Συγγρού' με τις αποκαλύψεις βόμβα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγινε αυτό που όλοι περίμεναν για τη μικρή Λυδία - «Κόκαλο» ο Μπάμπης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το skiathoslife, η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο υπό άκρα μυστικότητα, παρουσία των γονέων της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, χθες Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με το thenewspaper, η βάφτιση έγινε στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου η μητέρα της κηδεύτηκε πέντε μήνες πριν, με το μυστήριο να τελείται στο ξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν.

Σημειώνεται σύμφωνα με το τοπικό μέσο πως τη μικρή Λυδία που συμπλήρωσε το πρώτο έτος, βάπτισαν ένας φίλος και 2 φίλες της Καρολάιν και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της Καρολάιν και διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου.

Υπενθυμίζεται πως την πρόθεση της οικογένειάς του να βαπτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, είχε εκφράσει μιλώντας στη Daily Mail, πριν από λίγες ημέρες, ο παππούς της και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ.

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από το κινητό του Μπάμπη - Βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν μαζί με τον σκύλο που κρέμασε

Νέες φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό του πιλότου έρχονται στο φως, με την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά να διερευνάται ακόμα από την αστυνομία. Παράλληλα, διαβάστε για την αντίδραση του 33χρονου, όταν έμαθε για το ηχητικό με το ρεσιτάλ ερμηνείας του.

Σύμφωνα με το Star, ο δολοφόνος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν στο ταξίδι τους στο Ντουμπάι, λίγες ημέρες πριν την σκοτώσει. Στα νέα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, η 20χρονη κολυμπάει σε πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε ποτέ.

Ο 33χρονος μίλησε για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ταξίδι όταν εκλήθη από τους αστυνομικούς για συμπληρωματική κατάθεση στις 28 Μαΐου. Φαίνεται πως ήξερε ότι ο κλοιός γύρω του έσφιγγε και εκείνος προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

«Τελευταία φορά που είχαμε πάει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι από τις 21 Απριλίου έως και 25 Απριλίου του 2021, είχαμε δώσει πάλι το κλειδί στη γειτόνισσα για να ταΐζει τα γατάκια. Για τις ημέρες που θα λείπαμε δεν αφήσαμε το σκύλο μας, τη Ρόξυ στο σπίτι, αλλά την είχαμε πάει σε ένα χώρο σαν ξενοδοχείο ζώων» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Μαΐου ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε δολοφονήσει ακόμα και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα του σπιτιού, προκειμένου να πείσει τις αρχές για τη βιαιότητα των δήθεν ληστών.

Η Ρόξυ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Καρολάιν, την οποία ακολουθούσε σε κάθε βήμα της. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από μία από τις τελευταίες βόλτες του ζευγαριού, η Καρολάιν δείχνει ευτυχισμένη μαζί με το σκυλάκι. Αντίθετα, ο πιλότος δείχνει σκυθρωπός σε φωτογραφία του με την μικρή Λυδία που κοιμάται στο μάρσιπο.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και η απάντηση από την Κίνα για το πότε βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού θα δώσουν απάντηση αν ο πιλότος είχε προσχεδιάσει το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην υπόθεση υπάρχουν πολλά κενά και δεν αποκλείεται ο πιλότος να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία. Οι αρχές εξετάζουν κάθε βίντεο που είχε αποθηκεύσει στο κινητό του ο πιλότος, με δεκάδες από αυτά να έχουν τραβηχτεί στη δουλειά του με πτήσεις, προσγειώσεις και απογειώσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share