Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι είχε... προειδοποιήσει την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η κρυφή σχέση που πρόδωσε το πώς θα τη σκοτώσει

Οι «πικάντικες» λεπτομέρειες για τη ζωή του

16 Οκτωβρίου 2021 09:11
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι είχε... προειδοποιήσει την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η κρυφή σχέση που πρόδωσε το πώς θα τη σκοτώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές σχετικά με την... πικάντικη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν οι πληροφορίες που θέλουν τον 32χρονο δολοφόνο να διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τρανσέξουαλ αφέντρα Εμανουέλα, στην οποία μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεσπούσε όλα τα βίαια ένστικτά του.

Τα... βίτσια του συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ερωτικές επαφές με γνωστή τρανσέξουαλ στην πιάτσα της Συγγρού.

Γλυκά Νερά OnTime

Μάλιστα αυτές οι επαφές που δεν σταμάτησε ούτε μετά τη γνωριμία του με την Καρολάιν. Η γνωστή Τρανσέξουαλ Εμμανουέλα υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Φέρεται μάλιστα ότι αντάλλασσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, τις οποίες έχει στην κατοχή της η συγκεκριμένη γυναίκα, τη στιγμή που έρχονται αποκαλύψεις από το «κλειστό σπίτι» της οικογένειάς του.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες με έναν δολοφόνο», είπε η ίδια υποστηρίζοντας πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share