Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα - Εξομολόγηση ψυχής από την αδερφή του (Video)

Οι αρχές θεωρούν ότι...

13 Οκτωβρίου 2021 14:50
Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα - Εξομολόγηση ψυχής από την αδερφή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση με τις αρχές να θεωρούν ότι ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου. Παράλληλα, η αδελφή του Τάσου Μπερδέση υποδέχτηκε τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πατρικό σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πυγμάχος που εκτελέστηκε στη Βάρη πριν από πέντε μήνες.

Η μεγάλη του αγάπη για το άθλημα και την οικογένειά του, η δικαστική περιπέτεια μετά το δυστύχημα στο ρινγκ όπου έχασε τη ζωή ένας συναθλητής του. Το προαίσθημα της μητέρας της και της ίδιας λίγο πριν το μοιραίο πρωινό, οι αλήθειες της ζωής τους και το μήνυμα που στέλνει. Επίσης, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-Live».

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Μπερδέσης: «Αντί για μπομπονιέρες ετοιμάζουμε κόλλυβα» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του και η ανατριχιαστική της αποκάλυψη για τον δολοφόνο

Όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνεται ο πόνος και η οδύνη στην οικογένεια του Τάσου Μπερδέση τον οποίον εκτέλεσαν άγνωστοι έξω από το γυμναστήριο που πήγαινε στη Βάρη.

Η μητέρα του πυγμάχου συντετριμμένη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” καθώς την Κυριακή θα γίνουν τα 40 του δολοφονημένου πυγμάχου.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, όλος ο κόσμος το ξέρει» είπε η κυρία Γεωργία, που μεγάλωσε μόνη τα τρία της παιδιά. «Κλαίω μόνη μου. Δεν θέλω να με βλέπουν τα παιδιά γιατί είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Περνάω δραματικά. Δεν είμαι καθόλου καλά. Όλη η οικογένεια είναι επηρεασμένη. Και τώρα που πλησιάζουν τα 40 είναι ακόμα χειρότερα. Αντί για μπομπονιέρες το να ετοιμάζουμε κόλλυβα είναι πολύ βαρύ» πρόσθεσε η μητέρα του 39χρονου.

«Και να βρεθεί ο δολοφόνος του Τάσου το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω , αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξέρουμε γιατί μας έκλεισε το σπίτι» είπε η χαροκαμένη μάνα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share