Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Σοκ στις ΗΠΑ: 2χρονο αγοράκι σκότωσε την μητέρα του

Τραγωδία!

13 Οκτωβρίου 2021 13:21
Σοκ στις ΗΠΑ: 2χρονο αγοράκι σκότωσε την μητέρα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ στις ΗΠΑ, όπου ένα 2χρονο αγοράκι σκότωσε την μητέρα του! Συγκεκριμένα, ο πατέρας ενός μικρού παιδιού, το οποίο πυροβόλησε θανάσιμα τη μητέρα του στο σπίτι τους στη Φλόριντα, καθώς εκείνη ήταν σε κλήση στο Zoom με συναδέλφους, κατηγορήθηκε για την υπόθεση, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς την Τρίτη. Επίσης, η υπόθεση της δολοφονίας ενός 8χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα στη Ρωσία, σοκάρει.

Ο Veondre Avery, 22 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και μη αποθήκευση με ασφάλεια του πυροβόλου όπλου, αφού ο 2χρονος γιος του βρήκε το όπλο του και πυροβόλησε την 21χρονη μητέρα, Shamaya Lynn, στο κεφάλι στις 11 Αυγούστου.

Το μωρό βρήκε το πυροβόλο όπλο του πατέρα του, μέσα σ’ ένα παιδικό σακίδιο που βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου του ζευγαριού, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Έκπληκτοι συνάδελφοι της Lynn έγιναν μάρτυρες του πυροβολισμού και ένας από αυτούς κάλεσε την Άμεσο Δράση. Ο Avery, ο οποίος δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή, έφτασε στο σπίτι λίγο αργότερα και τηλεφώνησε επίσης στην Άμεσο Δράση, όντας εν εξάλλω.

Δίχρονο αγόρι σκότωσε την μητέρα του

«Κυριολεκτικά μόλις γύρισα σπίτι. Μπήκα στο δωμάτιο και η κοπέλα μου, που δούλευε στον υπολογιστή, είναι πεσμένη κάτω. Παντού υπάρχει αίμα. Δεν ξέρω τι συνέβη, ελάτε αμέσως», ήταν τα λόγια του 22χρονου στο τηλέφωνο, όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share