Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο πίσω από την κλήση του Μπάμπη στο 100 - Νέες αποκαλύψεις για το ηχητικό και η ανατροπή (Video)

«Το ηχητικό ντοκουμέντο δεν αποτελεί μέρος...»

12 Οκτωβρίου 2021 11:42
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο πίσω από την κλήση του Μπάμπη στο 100 - Νέες αποκαλύψεις για το ηχητικό και η ανατροπή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα του πιλότου «μούδιασε» την ελληνική κοινωνία ενώ ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναφέρει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

«Το ηχητικό ντοκουμέντο δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Δηλαδή και εγώ εχθές ενημερώθηκα και το αντιλήφθηκα. Δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας οπότε δεν ελέγχθηκε σε επίπεδο ανάκρισης αλλά ούτε και προανακριτικά, δεν υπήρχε καν στην αστυνομία. Γι αυτό το βίντεο ο εντολέας μου έχει δώσει απαντήσεις. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί η δικογραφία είναι ακόμα ανοιχτή και οι απαντήσεις μου βασίζονται στα λεγόμενα του κατηγορούμενου», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Παράλληλα, στο Πρωινό μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Στ. Μπαλάσκας για το παρασκήνιο πίσω από την κλήση του πιλότου στο 100.

«Στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης υπάρχουν κοπέλες που έχουν εκπαιδευτεί για όλες τις περιπτώσεις. Όλες οι κλήσεις, είτε φαντάζουν ψεύτικα είτε αληθινά πρέπει να διερευνηθούν. Ακούγεται αυτό το τηλεφώνημα και αυτή η στιχομυθία της τηλεφωνήτριας με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνου.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι όσο κρατά, ένα λεπτό και, έχει βάλει μία πρόσβαση μέσω του κομπιούτερ που έχει μπροστά της, έχει πάει στον υπαστυνόμο τον κεντρικό εκφωνητή και όσα ακούει τα δακτυλογραφεί και εμφανίζονται στην οθόνη του κεντρικού εκφωνητή. Δηλαδή είχαν ξεκινήσει ήδη δυνάμεις πριν ολοκληρωθεί το τηλεφώνημα. Έχουμε τηλεφωνικό εξοπλισμό για να καταλάβουμε από πού έρχεται η κλήση», είπε στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σήμερα Τρίτη (12/10) θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του. Οι γονείς της Καρολάιν δεν παρακολουθούν τηλεόραση και ενημερώθηκαν από φίλους της οικογένειας για το ηχητικό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ είπαν ότι δεν θέλουν να το ακούσουν και είναι κοινή τους απόφαση να μην παρακολουθούν τηλεόραση διότι συχνά αναπαράγεται το θέμα της γυναικοκτονίας της μοναχοκόρης τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share