Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έδωσε το πιο μεγάλο «χαστούκι» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Η «διπλή» απόφαση που τον καταδικάζει

Αυτή ήταν η αντίδραση μετά το συγκλονιστικό ηχητικό μήνυμα

12 Οκτωβρίου 2021 11:27
Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έδωσε το πιο μεγάλο «χαστούκι» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Η «διπλή» απόφαση που τον καταδικάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών δε σταματά να έχει εξελίξεις, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να βρίσκεται μεν στην φυλακή, αλλά να δέχεται το πιο μεγάλο του «χαστούκι» τις τελευταίες ώρες.

Η οικογένεια της Καρολάιν είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της όσο μπορεί την τραγική ιστορία και τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, παρά το θυμό και την αγανάκτηση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μεγαλώσει σωστά η μικρή Λυδία.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, όπως αναφέρει η «Super Κατερίνα» σε ρεπορτάζ της, η μητέρα της Καρολάιν έχει ζητήσει να μη μαθαίνει οποιαδήποτε είδηση για τον Αναγνωστόπουλο, θέλοντας να αφοσιωθεί στη Λυδία.

Σε μερικές εβδομάδες, μάλιστα, θα γίνει η βάπτιση του ενός έτους παιδιού, με την επιθυμία της Καρολάιν να «εκτελείται» και να καταδικάζει ξανά τον πιλότο. Αυτή ήταν να βαπτιστεί το μωρό από δύο παιδικές της φίλες, που θα μείνουν στην Αλόννησο, όπως και η οικογένεια του Μπάμπη.

Η πορεία της υπόθεσης

Το πανελλήνιο συγκλονίστηκε για ακόμη μια φορά, ακούγοντας το ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης του Αναγνωστόπουλου στο «100», για να δηλώσει τη ληστεία στα Γλυκά Νερά, με το συνήγορό του, πάντως, να τονίζει πως δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Σχετικά με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επεσήμανε, ότι είναι θέμα Αστυνομίας και δικαστικών αρχών το να προχωρήσει πιο γρήγορα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share