Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα αποκαλύψουν οι γονείς και ο αδελφός του Μπάμπη - Στο «φως» το μεγάλο μυστικό

Η μοιραία νύχτα και οι καταθέσεις - φωτιά που έρχονται

12 Οκτωβρίου 2021 10:18
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα αποκαλύψουν οι γονείς και ο αδελφός του Μπάμπη - Στο «φως» το μεγάλο μυστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήδη πέρασαν πέντε μήνες από την ημέρα του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, και οι γονείς και ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ετοιμάζονται να καταθέσουν στο γραφείο του ανακριτή. Ενώ, τρέμει στις φυλακές ο 33χρονος συζυγοκτόνος και δεν προαυλίζεται!

Μέχρι σήμερα, η οικογένεια του καθ΄ομολογία δολοφόνου ούτε μίλησε ούτε πήρε θέση σε τίποτα, αντίθετα με διακριτικότητα προσπάθησε να κρατήσει τους τύπους και τις αποστάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς του Μπάμπη περνούν μεγάλο μέρος του μήνα στην Αλόνησσο, κοντά στη μικρή Λυδία, καθώς θέλουν να την βλέπουν όσο περισσότερο μπορούν.

Στο γραφείο του ανακριτή η οικογένεια του Μπάμπη

Η ώρα της κρίσης για τον αδερφό και τους γονείς του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έφτασε. Όμως και ο ίδιος αναμένεται να κληθεί να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού, καθώς και του τραπεζικού του απορρήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του Μπάμπη είναι σε σοκ εδώ και τόσους μήνες και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί. Έχει καταρρεύσει ο κόσμος τους, καθώς διαλύθηκε η οικογένειά τους. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο γιος τους σκότωσε τη γυναίκα που τόσο αγαπούσε, και με την πράξη του επέλεξε να μείνει μακριά από την κόρη του. Φέρεται να δηλώνουν ότι ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα ζήλιας ή εμμονικές τάσεις προς την σύζυγό του.

Όλα αυτά την ώρα που βρισκόμαστε εν αναμονή της απάντησης από την Κίνα για τον αν η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας αφαιρέθηκε πριν ή μετά την γυναικοκτονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share