Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Τα κοινά της Καρολάιν και της μικρής Λυδίας που ανατριχιάζουν - Ο μεγάλος φόβος του μωρού στην Αλόννησο

Αυτή είναι η ζωή δίπλα στους παππούδες της

11 Οκτωβρίου 2021 11:54
Γλυκά Νερά: Τα κοινά της Καρολάιν και της μικρής Λυδίας που ανατριχιάζουν - Ο μεγάλος φόβος του μωρού στην Αλόννησο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ως φονιά της 19χρονης Καρολάιν, αποτελούν το θέμα της χρονιάς, όπως έχει αποδειχθεί, με το επίκεντρο να βρίσκεται τώρα στο πώς θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία με ασφάλεια και με τα λιγότερα δυνατά τραύματα.

Η σωστή κίνηση έγινε και η επιμέλειά της περνά στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν, καταδικάζοντας ξανά τον πιλότο, που δε θα μπορεί να δει το παιδί του, βιώνοντας μια τραγική ειρωνεία βάσει της στάσης του. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, άλλωστε, ότι το μωρό ήταν μάρτυρας του τραγικού θανάτου της μητέρας του από τον ίδιο τον πατέρα του.

Η ενός έτους Λυδία βρίσκεται τώρα στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν, αν και οι γονείς του Αναγνωστόπουλου έχουν επίσης δικαίωμα να τη βλέπουν, έχοντας ουσιαστικά εγκατασταθεί στο νησί. Άπαντες το προσέχουν και επιχειρούν να μεγαλώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιδί, τη στιγμή που έρχονται κι άλλες μαρτυρίες στο φως.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η μικρή Λυδία;

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail και αποκάλυψε πως «έχουμε την πλήρη επιμέλεια και οι άλλοι παππούδες έχουν επίσης δικαίωμα να τη βλέπουν. Επιθυμούμε να βαφτίσουμε τη Λυδία σε μια ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, όπως και η Καρολάιν, δίπλα στο σημείο όπου έχει ταφεί η κόρη μας».

Όσο για την κατάσταση της Λυδίας, ξεκαθάρισε πως «είναι εντάξει και, όπως η μητέρα της, γίνεται κάθε μέρα και πιο όμορφη. Περπατάει με αυτοπεποίθηση, ακούει και δείχνει χαρούμενη με όποιον κι αν επικοινωνεί. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως πολλές φορές αρνείται να κοιμηθεί μόνη της».

Η λύση στο τελευταίο πρόβλημα, πάντως, έχει βρεθεί, με τη Λυδία να κοιμάται με τη γιαγιά της στο παιδικό κρεβάτι της Καρολάιν, βλέποντας τις αφίσες της αγαπημένης μπάντας του αδικοχαμένου κοριτσιού, των One Direction.

«Στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρός ο ρόλος των παππούδων. Για αυτό και επιτρέπουμε στους συμπεθέρους μας να είναι επίσης παρόντες», σχολίασε ο κύριος Κράουτς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share