Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στη δολοφονία! Τα τηλεφωνήματα του 40χρονου πριν και μετά το φόνο της Δώρας (Video)

Οι αρχές ζητούν επίσης να ανοίξουν τα δύο κινητά και το λάπτοτ του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα

10 Οκτωβρίου 2021 10:56
Έγκλημα στη Ρόδο: Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στη δολοφονία! Τα τηλεφωνήματα του 40χρονου πριν και μετά το φόνο της Δώρας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ρόδο: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές τα βίντεο με το δρομολόγιο του δολοφόνου στο σπίτι της Δώρας, της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στη μέση του δρόμου στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αυτό που διερευνούν είναι αν ήταν κάποιος μαζί του και γνώριζε ότι σχεδίασε να σκοτώσει την εκπαιδευτικό. Η οικογένεια της Ντόρας έχει ακούσει αυτόπτες μάρτυρες να μιλάνε για τρίτο πρόσωπο.

Στο στόχαστρο των αρχών οι επικοινωνίες του δολοφόνου πριν και μετά το έγκλημα

Οι αρχές ζητούν επίσης να ανοίξουν τα δύο κινητά και το λάπτοτ του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα. Θέλουν να δουν με ποιον επικοινώνησε πριν και μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, όταν σκότωσε την Ντόρα τηλεφώνησε στην αδερφή του. Της είπε ότι την αγαπά αλλά δεν της αποκάλυψε ότι σκότωσε την εκπαιδευτικό.

Εν τω μεταξύ, η άτυχη Δώρα, όπως αποκάλυψε η μητέρα του κοριτσιού είχε προειδοποιήσει την αδερφή του δολοφόνου της.

«Η Δώρα είπε στην αδερφή του «Δεν του κάνω μήνυση για το ότι είχε μπει στον υπολογιστή και μου χάλασε τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου». Ήταν άνανδρος δεν πήγε με τα χέρια του απλά .Πήγε με όπλο ο άνανδρος Αυτός ήταν ο Κ…. Ένας άνανδρος φονιάς», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της Δώρας στο Facebook! Λίγο πριν δολοφονηθεί

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στη Ρόδο!

Έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής η αυλαία στην τραγική ιστορία της γυναικοκτονίας και της αυτοχειρίας στη Ρόδο. Η 32χρονη Ντόρα Ζαχαριά κηδεύτηκε στο κοιμητήριο της πόλης της Ρόδου, ενώ ο 40χρονος Κ.Μ. στην περιοχή Κοσκινού.

Μιλώντας στο kathimerini.gr, πηγή με πολύ καλή πληροφόρηση στα όσα συμβαίνουν στο νησί, αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν τη γυναικοκτονία ο 40χρονος είχε τηλεφωνική συνομιλία 20 λεπτών με τον ασφαλιστή του, με τον οποίο κανόνισε την ανανέωση του συμβολαίου για το συνταξιοδοτικό του, για το οποίο είχε κανονίσει να καταβάλει το σχετικό ποσό την ημέρα του εγκλήματος.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα επαγγελματικά και οικονομικά του θέματα, με τον 40χρονο να είναι χαλαρός.

Το τελευταίο post στο Facebook που συγκλονίζει!

Κάνοντας έναν "γύρο" στο Facebook της κοπέλας, όποιος δεν την έχει φίλη θα βρει ως τελευταία της ανάρητηση τα περσινά της γενέθλια που έμελε να είναι και τα τελευταία της!

"Και κάπως ετσι... Έφτασα αισίως στα 31!! Περίεργα γενέθλια τα φετινά, η αληθεια! Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθειτε!! Σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, ελπίδα και υπομονή..!! Φιλιά πολλά!!"!

Αυτό ήταν το μήνυμα της κοπέλας! Όπως είναι λογικό, μετά την δολοφονία της, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έχουν πέσει βροχή! Ανατριχιαστικό...

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της Δώρας στο Facebook!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share