Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επιτέλους! «Λύγισε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η αποκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Γλυκών Νερών (Video)

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

10 Οκτωβρίου 2021 09:56
Επιτέλους! «Λύγισε» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η αποκάλυψη της αλήθειας για το έγκλημα των Γλυκών Νερών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το στυγερο έγκλημα των Γλυκών Νερών συντάραξε το πανελλήνιο. Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς ήταν ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος πλέον δηλώνει μετανιωμένος! Παράληλα, στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μίλησε ο πατέρας της Κάρολαϊν Κράουτς.

Ωστόσο, υποψίες εγείρει η στάση αυτή του 33χρονου γυναικοκτόνου, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται εάν το έχει μετανιώσει ειλικρινά ή εάν θέλει να κερδίσει ελαφρυντικό.

«Είναι αναμφισβήτο γεγονός ότι ένας κατηγορούμενος στη φυλακή, ακόμα και ένας στυγερός δολοφόνος, γιατί εδώ έχουμε αφαίρεση ζωής, μη νομίζετε ότι πραγματικά μετανοεί για ότι είχε κάνει.

Στη πλειοψηφία τουλάχιστον στη δική μου εμπειρία, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι μία ηπιότερη ποινική μεταχείριση. Ο κατηγορούμενος προσπαθεί να πετύχει την αναγνώρισε ελαφρυντικού, αυτά είναι λεκτικές μετάνοιες», είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η απόφαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα έχει ως γνώμονα το παιδί, ενώ ο νόμος προβλέπει την επικοινωνία πατέρα και παιδιού, ακόμα και αν είναι δολοφόνος.

Θρίλερ με τις αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά: Πέντε πρόσωπα εμπλέκονται ως «συνεργοί» του Μπάμπη! Ο «ρόλος» των γονιών και του αδερφού του

Θρίλερ συνεχίζει να επικρατεί με το φρικιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με νέες αποκαλύψεις να έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας που κάνουν λόγο για πέντε πρόσωπα να εμπλέκονται ως «συνεργοί» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και ποιος ο «ρόλος» των γονιών και του αδερφού του! Παράλληλα, δείτε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να λέει «άντε να μπούμε φυλακή» επειδή νόμιζε ότι... θα έχει τη Λυδία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Ο 32χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού. Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει την δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε «εν βρασμώ ψυχής».

Τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής ανοίγουν επί της ουσίας νέο κύκλο καταθέσεων. Αναμένεται να κληθούν ως μάρτυρες οι γονείς και ο αδερφός του κατηγορουμένου, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν καταθέσει ούτε στην αστυνομία αλλά ούτε και στον ανακριτή.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για άλλα πέντε άτομα εκτός από τον πιλότο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share