Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Σαφείς ενδείξεις για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Καραϊβάζ έχουν πλέον οι αρχές

Τι συνέβη;

1 Οκτωβρίου 2021 08:27
Ραγδαίες εξελίξεις: Σαφείς ενδείξεις για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Καραϊβάζ έχουν πλέον οι αρχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με 10-15 τουλάχιστον νυχτερινές εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάθε μήνα σε «στέκια μπράβων» και νυχτερινά κέντρα, με ελέγχους ή προσαγωγές «νονών της νύχτας» επιχειρούν πλέον τις τελευταίες εβδομάδες οι αρχές ασφαλείας να περιορίσουν τη δράση των 10 συμμοριών (με 340 περίπου μέλη) της ελληνικής μαφίας, η οποία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 25 δολοφονικές επιθέσεις την τελευταία τριετία.

Ανάμεσα στα θύματά της ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, η εξιχνίαση της δολοφονίας του οποίου, τον περασμένο Απρίλιο, παραμένει ένας δυσεπίλυτος γρίφος από πλευράς συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων.

Κι αυτό παρότι οι αρχές ασφαλείας φαίνεται να έχουν σαφείς ενδείξεις και πληροφορίες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Ραγδαίες εξελίξεις: Σαφείς ενδείξεις για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Καραϊβάζ έχουν πλέον οι αρχές

Με κύριο φόβο ότι ο κύκλος των δολοφονιών θα συνεχισθεί τις επόμενες εβδομάδες με νέα «συμβόλαια θανάτου» αφού αναμένεται να δημιουργηθούν νέες διενέξεις στον κόσμο της νύχτας με το άνοιγμα εκατοντάδων νυχτερινών κέντρων για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ως το πλέον κρίσιμο θέμα την εξιχνίαση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που θεωρείται ότι είχε σημαντικές ομοιότητες, ως προς τον τρόπο δράσης, με εκείνη της δολοφονίας του αποφυλακισθέντος ιδιώτη Μανώλη Καραγιάννη τον Ιούνιο του 2018 στο Π. Φάληρο.

Οι διωκτικές αρχές θεωρούν ακόμη ζωτικής σημασίας τον εντοπισμό της βέσπας τύπου Beverly στην οποία επέβαιναν οι δύο δολοφόνοι του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πάρα τις επισταμένες έρευνες δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί ο κάτοχος του διτρόχου αλλά ούτε και να βρεθεί αυτό, χωρίς να υπάρχει και η πλήρης εικόνα του δρομολογίου που ακολούθησε.

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη: «Μου είπε "σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία "πάγωσε" το πανελλήνιο. Η φωνή της "λύγισε" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το έμαθε και τη ζωή της μετά το τραγικό συμβάν.

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα.

Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου.

Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η ίδια:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share