Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε ποτέ καθώς θεωρείται ότι αποτεφρώθηκε

1 Οκτωβρίου 2021 08:18
Φρικιαστικό έγκλημα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη προκαλεί ένα άγριο έγκλημα στη Βρετανία, με τον δράστη να δολοφονεί τη σύντροφό του και να την κόβει κομματάκια, πριν την πετάξει σε κάδο απορριμμάτων. Επίσης, από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας βρήκαν φρικτό θάνατο τρία κορίτσια στη Νέα Ζηλανδία, καθώς εντοπίστηκαν νεκρά από τον πατέρα τους, μόλις μια εβδομάδα αφότου είχαν μετακομίσει στη χώρα!

Η 32χρονη Κίρμπι Σιμόν Νόντεν δολοφονήθηκε από τον φίλο της, Ντιν Λόου, στην Κορνουάλη. Ο νεαρός καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση μετά τη φρικτή αυτή πράξη του.

Μάλιστα, φέρεται να είχε καυχηθεί στην ξαδέρφη του ότι «έβαλε την κοπέλα του στα σκουπίδια» και της είχε στείλει μια φωτογραφία όπου φαίνονταν οι τοίχοι του σπιτιού τους γεμάτοι αίμα.

Ο αστυνομικός που κλήθηκε στο σημείο βρήκε τον Ντιν Λόου καθισμένο στο πάτωμα έξω από το κτίριο όπου διέμενε με τη Νόντεν. Ο άνδρας ομολόγησε το έγκλημα, αν και δήλωσε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τις λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, οδήγησε τον αστυνομικό στο υπόγειο διαμέρισμά του, όπου και ο αξιωματικός αντίκρισε ένα σοκαριστικό σκηνικό, γεμάτο αίματα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς θεωρείται ότι αποτεφρώθηκε από άγνοια στον σκουπιδότοπο όπου οδηγήθηκε.

 Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στη νοτιοδυτική Αγγλία καθώς ο Λόου, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα, είχε πει στη σύντροφό του να σταματήσει να μιλάει με την οικογένεια του, αλλιώς θα τη χωρίσει.

Η Νόντεν είχε και παιδιά, αλλά της είχε αφαιρεθεί η επιμέλειά τους καθώς είχε προβλήματα με ναρκωτικά.

Θεωρείται ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε μεταξύ 11-14 Ιανουαρίου του 2017. Πιστεύεται ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι με μια πέτρα και με μεταλλικό αντικείμενο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share