Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόφαση σοκ της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Σε απόγνωση στην φυλακή

Τον «διέλυσαν» με αυτό που έκαναν

27 Σεπτεμβρίου 2021 11:55
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απόφαση σοκ της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Σε απόγνωση στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απόφαση σοκαριστική για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε η ίδια του η οικογένεια, η οποία θέλησε να ενημερώσει, ότι αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μέχρι στιγμής την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, που μεγαλώνουν τη μικρούλα στην Αλόννησο. Σύμφωνα μάλιστα με τη δικαστική απόφαση μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες το μήνα.

Ο λόγος που η οικογένεια του Μπάμπη αφήνει το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι πάρα πολύ καλές. Κύριο μέλημα και των δύο είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία και θα κάνουν τα πάντα για να το διασφαλίσουν. Μάλιστα η μητέρα της Καρολάιν έχει κάνει σαφές προς την οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις για το συνεργό.

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε στην άλλη πλευρά ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν. Για να βλέπουν μάλιστα πιο συχνά τη Λυδία, έχουν μετακομίσει και οι ίδιοι στην Αλόννησο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share