Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της Δώρας στο Facebook! Λίγο πριν δολοφονηθεί

Ανατριχιαστικό!

27 Σεπτεμβρίου 2021 08:28
Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της Δώρας στο Facebook! Λίγο πριν δολοφονηθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το στυγερό έγκλημα στη Ρόδο!

Έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής η αυλαία στην τραγική ιστορία της γυναικοκτονίας και της αυτοχειρίας στη Ρόδο. Η 32χρονη Ντόρα Ζαχαριά κηδεύτηκε στο κοιμητήριο της πόλης της Ρόδου, ενώ ο 40χρονος Κ.Μ. στην περιοχή Κοσκινού.

Μιλώντας στο kathimerini.gr, πηγή με πολύ καλή πληροφόρηση στα όσα συμβαίνουν στο νησί, αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν τη γυναικοκτονία ο 40χρονος είχε τηλεφωνική συνομιλία 20 λεπτών με τον ασφαλιστή του, με τον οποίο κανόνισε την ανανέωση του συμβολαίου για το συνταξιοδοτικό του, για το οποίο είχε κανονίσει να καταβάλει το σχετικό ποσό την ημέρα του εγκλήματος.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα επαγγελματικά και οικονομικά του θέματα, με τον 40χρονο να είναι χαλαρός.

Το τελευταίο post στο Facebook που συγκλονίζει!

Κάνοντας έναν "γύρο" στο Facebook της κοπέλας, όποιος δεν την έχει φίλη θα βρει ως τελευταία της ανάρητηση τα περσινά της γενέθλια που έμελε να είναι και τα τελευταία της!

"Και κάπως ετσι... Έφτασα αισίως στα 31!! Περίεργα γενέθλια τα φετινά, η αληθεια! Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθειτε!! Σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία, όμορφες στιγμές, ελπίδα και υπομονή..!! Φιλιά πολλά!!"!

Αυτό ήταν το μήνυμα της κοπέλας! Όπως είναι λογικό, μετά την δολοφονία της, τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έχουν πέσει βροχή! Ανατριχιαστικό...

Έγκλημα στη Ρόδο: Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της Δώρας στο Facebook!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share