Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο Κώστας Μοίρας ετοίμαζε άλλοθι - Η ανατροπή που τον οδήγησε στην αυτοκτονία

Δεν ήταν εξαρχής σκοπός του να δώσει τέλος στη ζωή του!

24 Σεπτεμβρίου 2021 20:46
Έγκλημα στη Ρόδο: Ο Κώστας Μοίρας ετοίμαζε άλλοθι - Η ανατροπή που τον οδήγησε στην αυτοκτονία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του Κώστα Μοίρα σχετικά με το έγκλημα στη Ρόδο, με τον φονιά της αδικοχαμένης Δώρας, μάλιστα, να επιχειρεί αποτυχημένα να «χτίσει» άλλοθι.

Ο 40χρονος προσπαθούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο. Για να το καταφέρει σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο.

Για αυτό το λόγο είχε απευθύνει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλει ο τεχνικός, με άπαντες πια να σπαράζουν στην κηδεία της Δώρας.

Οι κινήσεις του 40χρονου μία μέρα πριν την δολοφονία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την θεία της 32χρονης να δηλώνει στην εφημερίδα Ροδιακή ότι ο 40χρονος δολοφόνος παρακολουθούσε την άτυχη Δώρα μια ημέρα πριν το έγκλημα.

«Μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ' έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η θεία της άτυχης εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την ίδια η 32χρονη ανηψιά της δεν μίλησε στον 40χρονο αλλά ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της.

«Κι εγώ από' κει το έμαθα. Δεν την είχα δει τις τελευταίες μέρες. Δούλευε το κορίτσι μας, έρχονταν βράδυ. Κι εμείς το ίδιο. Την επόμενη μέρα, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο. Να πάει στα παιδιά, στα μαθήματα και τη σκότωσε! Αυτό!» πρόσθεσε η θεία της Δώρας.

Κατά την εκτίμηση της θείας της 32χρονης ο 40χρονος «δούλευε ύπουλα» καθώς, όπως λέει, «χώρισαν έτσι απλά. Ούτε μηνύματα της έστειλε, ούτε την παρακάλεσε να επιστρέψει ούτε τίποτα».

Η τελευταία κουβέντα της άτυχης Δώρας στην αδελφή της μητέρας της μετά τον χωρισμό της με τον 40χρονο ήταν «ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν» καθώς, όπως λέει η ίδια η 32χρονη ήθελε να γνωρίσει τον 40χρονο ο οποίος «της φέρονταν πάρα πολύ καλά και πριν και αργότερα όταν της είχε προτείνει να συγκατοικήσουν.

Τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα. Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά. Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσεις κάποιον άνθρωπο.

Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι. Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share