Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: «Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο» - Ξέσπασε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ντόρας!

Ανατριχιαστικές δηλώσεις!

24 Σεπτεμβρίου 2021 14:25
Έγκλημα στη Ρόδο: «Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο» - Ξέσπασε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ντόρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αδερφός της άτυχης Ντόρας η οποία έχασε την ζωή της από την μια μέρα από την άλλη εξαιτίας του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την δολοφόνησε στην Ρόδο προχώρησε σε κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Πρωινό.». Το σημείωμα που άφησε πίσω του αποκαλύπτοντας το λόγο της πράξης του... ανατριχιάζει.

Μιλώντας στην εκπομπής ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για δολοφονία και ότι ο 40χρονος έπρεπε να βρίσκεται σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Δε γνωρίζω τι έχει πει ο θείος του. Εγώ κοιτάω τη δική μου οικογένεια. Τα νέα τα μάθαινα πιο γρήγορα από τα social και τα κανάλια παρά από το τηλέφωνο των γονιών μου.

Με τη Δώρα εγώ εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι με τα ερωτικά της, γιατί την έχω προστατέψει με κάποιον αντίστοιχο στο παρελθόν. Δεν την είχε αγγίξει αλλά την απειλούσε ότι θα φέρει μπράβους. Άλλη σχέση αυτή. Η Δώρα είχε μια έλξη προς περίεργους τύπους. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Αλλά αυτός δεν μου φαίνονταν και μένα έτσι. Δεν τον ήξερα καλά. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα» ανέφερε αρχικά ο αδερφός της Δώρας. Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχε έρθει εδώ. Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Αυτός είχε έρθει σε εμάς και έλεγε “να πείτε στη Δώρα ότι το σπίτι της είναι εκεί μαζί μου και όχι εδώ.

Η οικογένειά μας είναι λογική πρώτα από όλα. Τι περίμενε πως θα πει ο πατέρας μου; Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι.

Ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Τη δολοφόνησε. Δε με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή. Γιατί να πάρει και τη δική της; Τι σου έφταιξε; Ήταν πολύ ανώτερη από εκείνον. Αυτό δεν άντεξε αυτός. Να μιλάνε όλες οι γυναίκες».

«Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν δεν υπάρχει προστασία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις για το έγκλημα της Ρόδου

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share