Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξεσπoύν με λυγμούς οι γονείς του 40χρονου γυναικοκτόνου - «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, ήταν ψυχούλα» (Video)

«Έφτασε στα όριά του...»

23 Σεπτεμβρίου 2021 13:21
Έγκλημα στη Ρόδο: Ξεσπoύν με λυγμούς οι γονείς του 40χρονου γυναικοκτόνου - «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, ήταν ψυχούλα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Από την άλλη, οργή επικρατεί στα κοινωνικά δίκτυα για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας, ο οποίος αφού τη σκότωσε με καραμπίνα στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

«Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω τίποτε άλλο. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου». Με τον πατέρα του να προσθέτει: «Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, ένα καλό παιδί, αυτό μόνο έχω να πω».

Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγίζει καρδιές η αδελφή του θύματος - «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου»

Έγκλημα στη Ρόδο: «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου»: Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της αδερφής της 32χρονης Δώρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ρόδο.

Η Δώρα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την πυροβόλησε στη μέση του δρόμου με καραμπίνα επειδή τον χώρισε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μικρότερη αδερφή της δεν μπορεί να διαχειριστεί το πένθος της και γράφει στο Instagram πως «ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου».

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδερφής της αδικοχαμένης Δώρας: Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ'αγαπώ».

Έγκλημα στη Ρόδο αδελφή του θύματος

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share