Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγίζει καρδιές η αδελφή του θύματος - «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου»

Απαρηγόρητη η αδερφή της 32χρονης Δώρας

23 Σεπτεμβρίου 2021 10:06
Έγκλημα στη Ρόδο: Ραγίζει καρδιές η αδελφή του θύματος - «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ρόδο: «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου»: Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της αδερφής της 32χρονης Δώρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ρόδο. Η Δώρα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την πυροβόλησε στη μέση του δρόμου με καραμπίνα επειδή τον χώρισε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η μικρότερη αδερφή της δεν μπορεί να διαχειριστεί το πένθος της και γράφει στο Instagram πως «ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου».

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδερφής της αδικοχαμένης Δώρας: Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ'αγαπώ».

Έγκλημα στη Ρόδο αδελφή του θύματος

Ρόδος: Οργή για τον 40χρονο δολοφόνο στο προφίλ του

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική της Ρόδου» ο 40χρονος δολοφόνος και μετέπειτα αυτόχειρας, μόνο... το καλό παιδί της διπλανής πόρτας δεν ήταν. Και άλλες γυναίκες είχαν πέσει θύματά του, όμως η 32χρονη εκπαιδευτικός έμελλε να είναι η τελευταία που θα υπέφερε στα χέρια του και αποτέλεσε το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα. Πιο συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφό του επί 4μήνο, η οποία υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση. Επίσης έβριζε, χτυπούσε και μιλούσε απαξιωτικά σε πρώην σύντροφό του και γι αυτό η γυναίκα είχε προσφύγει στα δικαστήρια.

Οι αντιδράσεις για τη νέα γυναικοκτονία στα social media είναι έντονες. Μάλιστα στο προφίλ του δράστη στο Facebook έγραψαν «μεγάλο καθίκι ήσουν στο καλό».

Έγκλημα στη Ρόδο σχόλια για δράστη

Έγκλημα στη Ρόδο: Το τελευταίο τηλεφώνημα της άτυχης Δώρας – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Ρόδο.

Η νεαρή εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Το τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού σε φίλη της

Σύμφωνα με το Star η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει χθες, μια μέρα πριν δολοφονηθεί, σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.

«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα» φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share